Fooodtime

Har haft två kunder idag, först en man som var jätte trevlig. Och jag har inte klippt herr på hur länge som helst, men det gick skit bra och jätte fort fick till och med dricks av honom. Lite coolt att han hade jobbat för loreal. Sen klippte jag dottern till en kvinna jag klippt innan. Hon var verkligen jätte söt och hade världens finaste ögon, måste skaffa linser.
Nu ska jag vänta på Piktor så ska vi gå och äta någonstans.
/Nisse

i today

Skola till klockan sex idag.
/Nisse

sneak

Så mörkt som på bilderna är det inte.
/Nisse

Wait and see

Håret blev inte grått, jag fastnade för en annan färg. Bild kommer ikväll eller sennare får se. Jag ska slänga på mig lite kläder nu för jag kom precis ur duschen. Jag ska möta upp Frida utanför hennes jobb och ta en måndags öl. Förövrigt en mycket kul dag i skolan med Veris och Bella, det var bara vi tre där eftersom vi egentligen hade hemma studier. Nu är vi alla tre mycket fina med våra förändringar.
/Nisse

m-dag

åka till skolan och färga håret grått, trött som få. Tillbaka om några timmar.
/Nisse

Moviz

Ska kolla på film med Piktor(Viktor) Om han nu hittar hit. Pratade med Bella nyss också om vikken tid vi ska till skolan imorgon, eftersom vi egentligen är lediga. Vi ska ju åka ditt och klippa och färga våra hår. Längtar.  Förövrigt älskar jag dessa tuggumin.
/Nisse

to die for

Åh ge mig dessa och du får precis vad du vill.
/Nisse

R<3

ÅHHHH JAAAAAAAAAAA
/Nisse

Kusin

Här är min kusin inte den finnaste bilden kanske. Vi har iallafall gjort stan idag, hittade dock inget i min smak. Jo några ringar, men har lite svårt för ringar tycker inte det är så fint som alla. Iallafall gick vi hem till henne sen och fikade lite. Självklart chocklad muffins som är min nya besatthet. Om man nu kan kalla det för de.
/Nisse

i today

Stan nästa.
/Nisse

Good like the other boys

Jag vaknade av att min mobiltelefon lät och jag tänkte vafan är det redan tisdag och skola!? Men sen märkte jag att det ringde och det var min kusin, och vi hade planerat stan idag ja. Så nu måste jag slänga i mig kaffe och ta på mig lite kläder. Tar med kameran tror jag.
/Nisse

.

I början var det skönt att bo i en stad där man inte känner så många. Nu är det inte lika kul längre.
/Nisse

L-day

Denna dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, skulle åkt till stockholm egentligen. Men så blev det inte. Ska iallafall träffa min lilla kusin snart och fika och kramas lite tänkte jag.
/Nisse

muffin

Hihi kolla vad små mina jeans ser ut när dom är nytvättade. Jag belönar mig själv med en muffin för att jag har varit så duktig idag. Har till och med bytt header så uppdatera sidan om du vill se den.
/Nisse

i today

/Nisse

metall and scars

Fan vad duktig jag är som går upp klockan sju och börjar tvätt på en lördags morgon. Jag borde städa också men man kan ju bara vara duktig engång om dagen. Undra vad jag ska hitta på idag. Jag behöver ett äventyr. Men först ska jag tvätta färdigt.
/Nisse

Zam

Sam blev ganska nöjd igår när jag klippte honom, eller väldigt. Söt.
/Nisse

remeber

"Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då

O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu
Och mina finns snart inte längre kvar"


Melissa horn

skola


Work in progress test omgång






Lite bilder från skolan idag. Vi höll på med uppsättningar. Var skit skojj det var länge sen vi grejade med det.
Sen efter skolan klippte jag ju sam. Det blev fint, sen fikade vi och jag åt en kaka som hete nått med lollipop den var så söt.
/Nisse


say what?!

Hi
I saw your profile here today at(www.qruiser.com)and it sparks my interest to know more about you for a sweet and lovely relationship that we lead us to some where good. My name is Favour, single, nice good looking girl. Please i need your direct contact to my private box ([email protected]) for my photo and more communication. I will be expecting to read your mail soon. Thanks for accepting my mail.
My regard,
Favour.
Hi
I saw your profile here today at(www.qruiser.com)and it sparks my interest to know more about you for a sweet and lovely relationship that we lead us to some where good. My name is Favour, single, nice good looking girl. Please i need your direct contact to my private box (mail adress) for my photo and more communication. I will be expecting to read your mail soon. Thanks for accepting my mail.
My regard,
Favour.

Hahah gillar detta mejlet som jag fått, han(hon) har planerat hela vår framtid eller nått. Jag tänker inte svara.
/Nisse

Buffalo Blues

Idag gjorde jag en grym långhårs uppsättning i skolan, dock är den inte helt färdig ska fortsätta med den på måndag tänkte jag. Lägger kanske upp en bild på den sen får se. Nu ska jag snart klippa Samson, häller i mig lite kaffe medans jag väntar in honom.
/Nisse

i today

Black is the new black
/Nisse

skolprat

Idag i skolan gjorde jag och Veris Macaderis(hihi) folie slingor på en jätte trevlig kvinna med jätte tjockt hår. Det blev skit snyggt. Sen klippte jag en trevlig lärare som förmodligen skulle komma tillbaka till mig nästa månad och göra slingor. Förövrigt är jag energilös och slut i huvudet och lägger all den lilla energi på mina kunder. Imorgon ska jag klippa Samson, ska bli kul att träffa honom. Plus att det alltid är kul att klippa honom, sen ska vi fika.
/Nisse

give me

Ge mig denna tröjan, den går dock inte att köpa längre. Men fan vad jag suktar.

/Nisse

i today

Trött man återkommer.
/Nisse

Skia

Nu blir det skola.
/Nisse

Skinny bitches

Big suprise att jag sitter och dricker kaffe och snart ska bege mig till skolan. Känns som jag gör det varje morgon, de gör jag. Vad jag vet än slålänge har jag bara en kund. Så ska öva fönvågor tänkte jag. Fan jag längtar tills på måndag när jag ska färga håret. Nu blir det massa kaffe om jag ska orka va i skolan till klockan sex.
/Nisse

nose job and champagne

Detta vill jag verkligen göra med min näsa, men man får ju inte vilja sånt för då tycker folk man gnäller eller nått i den stilen. Men det skiter jag faktiskt i. Har alltid velat göra det. Och inte för att folk ska säga nä men du som har så fin näsa, utan för att det inte spelar någon roll vad andra tycker. Och ja det skulle förbättra min självbild, som förövrigt är ganska bra.
/Nisse

Hår muffin

Idag i skolan gjorde vi tre inläggningar, typ kändisfrisyrer. Kanske ska ta med kameran nästa onsdag så ni får se hur dom blir när dom är klara. Får se.
Efter skolan hämtade Bellas kille oss, och jag fick åka med hem. Tacksam man är jag. Sen fikade jag med min söta kusin. Vi köpte muffins. Och en av dom var hårig, fan vad äckligt. Så vi gick och lämnade tillbaka dom, tur att ingen av oss hade hunnit ätit av dom. Så jävla äckligt.
/Nisse

i today

Idag var jag tönt
/Nisse

When u get tagged

Världens finaste Frida har lagt upp sina bilder från Augustifesten på Facebook.
Nu blir det massa kaffe sen blir det skola till klockan fyra. Sen ska jag fika med min kusin Madde. Som numera faktiskt bor i norrköping.
/Nisse

let your lips talk

HA det visste ni inte, att jag har hål i läppen. Faktum är att jag har haft det länge men det har aldrig växt ihop. Men jag har den väldigt sällan i. Har i det nu för jag skulle ta ut min septum och göra rent den och sen fick jag inte ditt kulan och så orkade jag inte pilla om jag ändå ska köpa en ny imorgon. Så jag jag sket i att sätta i den igen men då såg det så tomt.
/Nisse

Gray

På måndag ska jag färga håret grått om allt blir som jag tänkt mig. Längtar som fan. Kommer bli grymt om inget blir fel.
/Nisse

i today

Tröttis
/Nisse

Tisdag

Idag går jag i skolan till klockan sex, har kundpass. Synd bara att jag känner mig så jävla trött. Skulle behöva sova men får gör det i helgen tror jag. Hoppas jag har någon kul kund då brukar jag bli pigg.
Ska klippa Samson någon dags också det är roligt, längesen jag gjorde det nu.
Nähä massa kaffe på detta. Hörs ikväll.
/Nisse

say what?!

Precis som mitt nick säger - detta är en tävling.

Jag är en förmögen och trevlig, omtänksam och genersös man som kommer att bo på ett bättre hotell i Linköping natten mellan den 27 och 28 augusti. Här letar jag efter en yngre grabb mellan 15-25 som vill göra mig sällskap på hotellet. Vi äter och dricker gott och har det mysigt på natten. 

Tävlingen går ut på att vinna denna hotellnatt med mig. Eventuellt kan jag tänka mig att träffa två grabbar samtidigt om det känns rätt för alla.

Hör av dig med bild (jag har självklart bild för byte). Berätta lite om dig själv, vad du gillar och så vidare så får vi snacka mera. 

Jag är helt seriös och vänligen respektera vad jag söker och inte söker. Det innebär alltså att om du är i 40-årsåldern så behöver du inte skriva.







Varför i helvete skulle någon i hela världen nappa på det? Bögar slutar aldrig att förvånna!
/Nisse

-

Fan vad jag ångrar dig, varje dag
/Nisse

Uff

Suger verkligen att Uffie ställde in på Emmaboda.
/Nisse

pojkvän

Den här snyggingen vann jag i en sån där gripklo maskin på marknaden förra veckan. Han är min nya kärlek och jag tänker kalla honom Travis.
/Nisse

i today

/Nisse

13.56

Fick sluta tidigare idag för man fick börja på ett självständigt arbete. Jag har fått för mig att jag ska möblera om i min lägenhet. Hur ska detta sluta. Skulle behöva lite män men det får gå ändå.

/Nisse

Måndag

Om det fanns en Unlike knapp på riktigt hade jag unlikat måndagar. Usch. Försöker få i mig kaffe och ska snart springa till tåget. Lusten är liten. Skola till klockan 4
/Nisse

yngve

Såg just den här filmen som bygger på en bok med samma namn. Har dock inte läst boken. Den handlar iallafall om en kille som spelar i ett band och har en snygg flickvän, men sen blir han kär i den nya killen i klassen Yngve. Fast det skulle vara fel att säga att den bara handlar om det. Den handlar om så mycket mer, riktigt bra.
Brukar inte gilla bög filmer men denna var fin.
/Nisse

mama

Detta fina halsband fick jag av Frida. Det står "im gonna make your mama do a million poses".
Älskart och min bakis look
/Nisse

miviez

Bilder från igår när jag var och kollade på piloten te de som ska blir filmen, eller vad man säger. Trevlig tillställning, stannade dock inte så länge eftersom jag sprang iväg på efterfest. Men det var väldigt trevligt att träffa Mirre och Anna.
/Nisse

i today

Jag ska försöka vara anständig nu bland vuxet folk på förhandsvisnings grejen eller vad det nu är. Men i pappas favorit skjorta kan de inte gå fel.
/Nisse

så att säga


Efter Frida hade slutat jobba gick vi en sväng till marknaden, så Frida kunde köpa 14 par strumpor. Och jag kunde snacka skit om marknader och gå i nått äckligt. Jag gick iallafall inte på en tappad hot dog. Har fått ordet hot dog på hjärnan.
Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig ikväll när jag ska gå och kolla på en snutt ur Mirres bok som blivit film, mingla lite och dricka någon drink. Sen om jag hinner ska jag ut en sväng med Frida och härligt folk.
/Nisse

R+s

Kan de bli bättre?
/Nisse

She cut me

Frida klippte mig i veckan. Så fruktansvärt snyggt och väldigt skönt. Shes the best
/Nisse

i today

Har förstört min häl, vart och köpt vin och nu ska jag laga mat och vänta på att frida slutar jobbar. Då ska vi hit the market(marknad)
/Nisse

DONT TRUST ME


Jag vet faktiskt inte vad jag gör uppe så tidigt på en lördag. Jag gick upp redan klockan 8, var helt utvilad. Undra vad jag ska göra idag. Ikväll ska jag iallafall gå på bio. Min kompis skrev en bok för några år sedan som nu har blivit film, så den har premiär ikväll. Så den ska jag gå och se. Men vet inte vad jag ska hitta på innan. Först ska jag nog ut och gå en sväng.
/Nisse

my gay phone




Eftersom jag tappade min telefon på fyllan var jag ju tvungen att skaffa en ny. Och jag fick en grattis om jag valde att binda mig till mitt abonnemang som jag var obunden till. Så jag valde denna skönheten. Inte den nyaste kanske men det var den som var mest jag och roligast och inte hade touch.

Hur kan man leva med touch?


/Nisse

This is it

Så här är det. Jag har inte kunnat blogga något för att när jag kom hem från norrköping så hade min dator gått sönder och jag hade ingen möjlighet att köpa någon ny, förrän idag. Så jag har idag köpt en dator tack vara min underbara mamma.

Orkar inte skriva så mycket just nu. Men jag är tillbaka nu iallafall.

/Nisse

Hometown awaytown




Sitter och väntar på att vi ska åka ner och släppa av mig vid bussen som jag ska spendera fem timmar på. Jag tycker om att åka buss så de blir ganska skönt för när man åker buss behöver man inte tänka.
Och de e fult väder så jag hade ändå bara hängt inne annars.

Jag har hunnit med allt jag skulle. Gick upp klockan åtta för att hinna. Klippte min lillebror, skit snyggt. Och slingade mammas hår fint.

/Nisse

have to

Saker jag måste hinna med innan jag åker hem imorgon klockan 12.20
  • Tvätta
  • Packa ner det jag inte har kunnat
  • Springa runt i huset och leta efter det jag kommer glömma.
  • Klippa farfar
  • Klippa och slinga mamma
  • Klippa lillebror?!
  • Träffa Martina?!
  • Jobba idag 13.00-21.00
  • Skriva ut min biljett
  • Ringa och aktivera mitt Simkort
  • Hitta en väska att ha min fina väska i
Är mer som jag inte kommer på just nu, men det kommer väl.
/Nisse

1

Idag jobbade jag min sista tidiga morgon, på detta jobb. Imorgon jobbar jag min sista dag. Idag var jag och Ida ute och tog en after work efter jobbet på sinus. Har blivit jätte fint där faktiskt. Borde kanske ha hängt där lite i sommar, man skulle kunna säga att det är en bar på stranden, typ en stor terass.

Vet inte riktigt vad det är med mig, mår inte så bra. Kan vara för att det var länge sen jag sov ordentligt. Äsch jag vet inte
/Nisse

Livet för länge sedan

Jag kom på nu att det var länge sedan jag sov. Iallafall tills att jag var utvilad. Har tvingat mig själv upp varje dag innan klockan tio med hjälp av självdisiplin och alarm.
Kom på detta nu när jag kämpade för att ta mig upp och jobba mitt sista morgon pass på jobbet.


/Nisse

when you get tagged

Vad hemskt det är när man blir taggad på facebook på bilder man inte ens minns. Här är från när jag är på fest i norrköping någonstans, innan jag flyttade ditt.
Hur som helst ska jag snart åka till jobbet. Har ingen direkt lust men har bara två dagar kvar efter denna. Och imorgon kväll ska jag och Ida ta en Öl och snacka skit.
/Nisse

im not from calmar 2

Lite mer bilder ifrån onsdagen. Dock har inte jag tagit dessa eftersom dom är tagna med blixt. Och jag tycker inte om att använda blixt då jag tycker de blir fult. Men enjoy.
/Nisse

im not from calmar

jag och Emma


Jag och Emma


Clara, Sara och Fia



Emma och tvillingbror


Clara, Sara och Fia


Emma och Tvilling


Lite bilder från onsdagens bravader. Egentligen skulle vi inte vart i min gamla lägenhet. Men Fias systrar skulle inte ut så då var vi där istället. Det var sjukt stökigt eftersom min lillebror inte är så renlig av sig men det var trevligt ändå. Och Sara skröt med sitt party trick när vi skulle gå hem, hon vill uppträda med det på scenen. Det var att sjunga lilla snigel med stängd mun. Haha en hit
/Nisse

Big in jaypay

Har kommit hem från Kalmar. Jag och min tvillingbror fick för oss att vi skulle åka in och gå ut med Emma och hennes crue. Så vi lånade mammas och pappas bil och begav oss till "stor stan". Vi förfestade i min gamla lägenhet som nu mera såg ut som en sopptipp tack vare min lillebror.

Men det var en ganska bra utekväll. Nu ska jag snart klippa en jobbar kompis.


/Nisse

Sant




True


/Nisse

En kväll en telefon

Angående strand. Jag och Malin förfestade på min toalett samtidigt som jag gjorde mig iordning eftersom jag precis kommit från jobbet. Vi hällde i oss en halv flaska Minttu och begav oss sedan mott Strand. Mötte en gråtande flicka, drack mer, köade till baren, drack mer och mötte folk jag inte sett på länge. Åkte buss hem och vaknade upp bredvid Lisa och höll på att somna på jobbet.


Angående min telefon som tre snällt skulle skicka till Öland, har dom istället skickat till norrköping. Så jag kan inte hämta ut den. Men Frida ska fixa lite åt mig, så ska jag ringa ditt den har kommit och be dom ha kvar den tills jag kommer hem om det går.


Angående idag. Jag ska åka bort ditt Malin och gå ut och gå med henne tror jag iallafall. Sen ska jag jobba. Två dagar kvar tills jag är ledig en. Skönt.

/Nisse

strand


(Malin, Robert och jag Hultsfred 08)


Ikväll ska jag och Malin till strand tydligen. Sist jag var där tappade jag min telefon. Så undra vad jag tappar ikväll?! Ska bli kul


/Nisse

nov sep dec








Så bra så ouppskattad.

/Nisse

aldrig för dig



Jag är trött på mitt jobb nu. Skönt att det är bara sex dagar kvar nu. Och halva denna dagen eftersom jag ska tillbaka vid 4. Är bara trött på att ge så mycket och jobba över och inte få ett skit tillbaka.



/Nisse

heroin chick


miss kate moss



Firar denna morgon med Lady G och en stor kopp kaffe. Jag somnde trots allt innan elva igår så jag är trots allt ganska pigg idag. Nu ska jag till jobbet till klocka tolv. Sen hem och sen tillbaka vid fyra.
Undra om jag borde övertala Martina att åka med mig till pubben ikväll?!

/Nisse

fire , ice // storm

(pic deleted)



we were never soldiers
so get out of my head and fade


/Nisse

lL





Lindsay Lohan for Miu Miu


Jobba igen. Nu är det bara typ en vecka kvar tills jag slutar. Countdown.
Ikväll ska jag och Martina ha Filmkväll, hon pratade om godis igår. Jag hoppas. Sen så pratade vi om lilla pubben på söndag efter jobbet. Men det beror på hur pigg jag är. Jobbar som sagt delat på söndag.


/Nisse

..

headache and memories

aLy and aJ

im a geek i know
/Nisse

Screwed

Fick min lönespec idag, skulle ljuga om jag sa att jag var nöjd. Jag borde ha löneförhöjning för jag gör verkligen ett skit bra jobb. Undra hur detta ska sluta. Hoppas nästa lön är bättre.
Vissar sig att dom som hittade/snodde min telefon inte har ringt något alls på den. Måste vart fel på tres sida för jag behövde bara betal 79 kr och den låg på typ 250 kr sist jag kollad. Så de var härligt.

/Nisse

sold out

Jag har 9 dagar kvar på jobbet om man inte räknar med idag. Och två av passen är delade, det vill säga att jag jobbar 07.30-12.00(eller 13.00) sen ledig till 16.00 och jobbar 16.00-30.30 big disslike.
Förövrigt ser det ut att bli sol idag. Och jag var tvungen att använda en sån där gameldags väckarklocka eftersom jag inte har någon telefon, funkade väl bra. Jag och Martina satt hela kvällen igår och försökte få den att funka.
Men jag fattar inte varför jag skulle upp en och en halv timme innan jag börjar jobba?!

Nää nu vill jag faktiskt hem till norrköping igen och leka med Frida. Hon gjorde ett halsband till mig igår, känns som om de kommer vara underbart


/Nisse

bad ups

Jag klippte lugg på Stina. Nu blir det jobb, sen hem och sova. Sen jobb och så ser det ut i en vecka framåt.
/Nisse

du jag och fyra öl på en igenvuxen landsväg

Jag tror rubriken talar om vad jag och min granne hittade på igår kväll. Vi hade en underbar kväll på en carlsbergs filt med två ljus och fyra öl och lite för mycket ärlighet. En gång ölandsgrannar alltid grannar.
/Nisse

i today

Är fortfarande seg efter en dag på emmaboda fan vad gamal man börjar bli. Väntar på att min granne ska komma till mig och dricka upp min resterande öl som blev över.
/Nisse

Some E

Lite bilder från Emmabodafestivalen, från lördagen. För jag var ju bara en dag. Är fortfarande sjukt trött.
/Nisse

för personligt

Jag har ingen lust till något alls längre. Det är som om du har blivit fast klistrad på min näthinna. Jag drömmer om dig, tänker på dig och pratar om dig. Jag försöker gå vidare men jag kommer ingenstans. Allt var okey tills du förstörde mig med ord som föralltid.
/Nisse

inget alls

Har inte försvunnit, bara levt.
Hemma från emmaboda nu bilder kommer någon dag.

/Nisse

RSS 2.0