don't speak





Snart e det dax att växa upp och anpassa sig till mängden. Kanske imorgon.

/Nisse

Horn



.

/Nisse

bombs

Jag gillar att dom har lagt ner hultsfred, min enda planerade semester på hela sommaren. Och det enda jag såg fram emot. Känns verkligen skit tråkigt. Nu när jag har fixat så att jag är ledig och allt, tur att jag inte hade köpt biljett iallafall.
Så nu planerar jag att åka till Norrköping och hälsa på istället eftersom jag ändå har tagit ledigt. Men vi får se hur de blir med den saken.

/Nisse

ginger

Nu ska jag och Malin dra till stranden. Jag skulle bara nörda mig lite först och byta om var det tänkt. Hoppas de e varmt i vattnet jag behöver nog bada!

/Nisse

animal

Halvt vaken, kunde inte somna så tidigt i natt. Jag och malin låg och kollade på svampbob. Ska snart åka till jobbet men först måste jag hälla i mig kaffe. Måste försöka få tag på en i mitt jobb idag igen också för jag har en till dag i hultsfreds veckan som jag måste byta bort.

Efter jobbet ska jag och Malin åka till stranden om vädret som är nu håller i sig vill säga. Hon stannar förmodligen till imorgon. Och idag är det bara en vecka kvar till hultsfred!

/Nisse

mamamamam



Jag har slutat jobba för idag nu, bra dag på jobbet. Nu ska jag åka och hämta Malin, som är hos någon av Emils Släktingar. Jag kommer bli sen märker jag nu. Men det är det jag är bäst på!

/Nisse

i sun



Datan hänger med mig i solen för att jag ska kunna lyssna på spotify när jag solar. Martina var också med ett tag typ en timma, men hon tyckte det var för varmt. Malin kommer ikväll om jag fattat rätt-

/Nisse

green

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Börjar jobba halv fem till halv nio, så jobbar jag hela veckan typ. Sen jobbar jag bara måndagen efter denna veckan sen blir de hultsfred. Fast jag åker ditt på onsdagen tror jag för jag orkar i bo i tält mer än jag behöver.
Måste ringa min chef också och se så att de blev rätt med tiden jag bytt och om jag får ta ledigt den andra dagen jag behöver byta. Hade jag helt glömt. Blir nog inga problem, men om jag inte får de blir de inget hultsfred.

/Nisse

pre



Jag har nu suttit typ sen klockan nio och lyssnat igenom alla band som ska till hultsfred. Finns en länk på hultsfred där du blir skickad till spotify, med alla artister. Mycket smidigt.
Fastnade för mycket som jag inte hört innan. Och såg även att man kan få träffa Oskar Linnros och ta en bild med honom. Det måste jag göra. Han är fin.

Fastnade även för Melissa Horn, Empire of the sun och Two door cineman och självklart Stetso song. Fast det är ju bara sådant jag fastnat för nu, är massa andra band jag vill se också.

/Nisse

kid



Har verkligen letat efter denna låten sen jag hörde den första gången för flera år sedan och så snubblade jag över den idag.


/Nisse

midsummerday


Alex



Mjölby männen och jag






Kötta



Linda och jag



Syrran och Linnea



Nea









Jag och Nea






Linda försöker headbanga









Jag och syrrans kille



Haha för att Nea var så söt på kylen



Charmigt



Finaste syster



Linda och hennes kille



Jag och Malin



Ylva och Alex




Det här är mina bilder från midsommardagen, eller kvällen kanske man ska säga. Hade väldigt kul. Sista bilden är från när Malin skjusar mig på hennes cykel, vi lyssnade på musik och jag skuttade av varje gång det kom en polis bil, fast sen hoppade jag på igen. Bra kväll för det mesta.

/Nisse

Rubber







Jag vill verkligen få tag på ett par gummistövlar innan hultsfred. Helst ett par teknade med nått fint på. Bilar hade vart grymt. Men jag kommer nog få köpa ett par fula enfärgade för utbudet verkar inte vara så stort. Men får åka in till kalmar och leta någon dag.

/Nisse

i today



Jag ljög.

Bra jag mår idag.

/Nisse

to late*

Tillbaka från en kväll fylld av det mesta, har hänt mycket både kul och annat. Vet inte tänkte lämna det mesta osagt, kanske för att jag inte är på humör eller för att jag inte helt enkelt vill dela med mig av det. Imorgon tänkte jag ha semester så då blir det ganska tomt. Vet inte har lust att gå underjorden och bara glömma allt för en stund så jag gör nog de!


/Nisse

Preparty

Nu har jag jobbat färdigt för denna veckan. Så nu ska jag sova middag så jag orkar med hela kvällen. Det lär bli ganska hårt men det behöver jag!

/Nisse

day efter yesterday




Nu ska jag snart åka till jobbet, och jobba till två. Sen ska jag hem och vila upp mig så jag orkar hela natten. Min syster va så söt igår och ringde och pratade om festen, antar att hon ville att jag skulle komma dit. Men jag var alldeles för trött så det blev inget med det. Sen ringde även en av mjölby männen men jag svarade inte för att jag inte kände igen numret, men ikväll som sagt kör vi.

Nu ska jag göra en skillnad här i världen

/Nisse

Bonheads

Så nu är midsommarafton snart över, skönt är verkligen inte mycket för midsommar. Har nyss kommit hem från jobbet och ska snart gå och lägga mig ramför tvn och bara ta det lungt. Börjar ju jobba imorn halv åtta. Orkar inte gå bort till festen Martina och min syrra är på.
Men imorn kväll då jävlar!

Jag träffade några jävla bönder när jag åkte till jobbet, hoppas dom åker ditt för skattefusk eller något sådant. Ibland undrar jag varför jag är på öland. Längtar hem.

/Nisse

sun











Har hängt i solen typ hela dagen fram tills nu, börjar ju jobba snart så jag gick in och började fixa lite. Min syrra och hennes vänner gjorde midsommar kransar, och jag provade syrrans. Jag klippte syrran och hennes kille. Sen spelade vi lite badminton, typ den enda sporten jag gillar.

Ska kanske in och träffa Dennis efter jobbet vi får se om jag orkar. Slutar klockan kvart över nio.

/Nisse

get the buckets

Fan jag skulle kunna hälla i mig hinkar med kaffe idag, jag gick upp extra tidigt för att jag ska bli trött och gå och lägga mig tidigt ikväll efter jag har jobbat. Slutar klockan 21.15. Jag brukar ju aldrig fira midsommar, sen börjar jag klockan 07.30 på lördagen. Gör mig inget alls för det är så bra betalt, och som sagt så firar jag ju inte midsommarafton.
Men ska kanske ner och kolla till "bondfesten" igen får se, egentligen är det inte så mycket bönder, det är folk som jobbat i sälen och bönder.  Men på lördag då jävlar ska jag fira. Vi ska till strand, vi har även köpt förköpsbiljetter så vi slipper stå i kö, nice!

Igår blev jag erbjuden ett grattis körkort av en man, fan jag skulle tagit det när jag fick chansen!

/Nisse

pool days

























Hade en jätte bra dag idag. Var först i Kalmar med Emma en sväng och kollade in stan och köpta milkshake med banansmak på mcjames ett måste på sommaren. Ja gjorde en inbakad fläta på vägen till färjestaden och sjöng. Sen stannade vi på ica och handlade mat och körsbär. Sen åkte vi hem till Bengan där vi hänge vid poolen, annie var också där. Drack cider och pratade om oviktiga saker och åt frukt, tunnbröd och levde livet. Underbart


/Nisse


ops i

Upptagen man idag också. Har just kommit hem från typ någonstans i färjestaden där jag legat hela dagen vid en pool med lite kompisar och solat och badat. Och nu blir jag med dragen på någon fest för att fira att det är midsommar imorn. Lägger upp bilder ikväll från tidigare idag. Nu måste ja gå.

/Nisse

i today







Ja ska rymma till storstaden Kalmar nu och bada i en pool i möckleby efter det med Emma, någon kompis till henne. Så vi hörs ikväll.

/Nisse

Maggio



Inga problem

/Nisse

were stars*













Idag har jag vart en mycket upptagen man, jobbade till kavrt över ett, fast jag jobbade över lite. Lunchade med Ida men de var bara ett äpple och lite kaffe. Och massa skit snack.
Sen åkte jag hem och solade i två timmar. Sen åkte jag till stan med Mamma och Olwier. Där vi mötte upp syrran och hennes kille Alex som hon hade hämtat i kalmar. Nu ska jag äta grillat.

/ Nisse


sprintler



Ska snart åka till jobbet tänkte jag, eller tänkt och tänkte måste. Idag ska jag och Ida försöka ha lunch ihop, det blir lite roligare då. Jag jobbade med henne förra sommaren.
På jobbet gnäller dom alltid om att jag borde färga håret mörkt, men jag ska nog färga de lite mörkare efter sommaren tror jag, dock inte så mörkt hade mer tänkt mig typ mörktblondt med lite slingor, men vi får se vad som händer.

/Nisse

Why not?!

Jag la just ett bud på en billig hultsfreds biljett, skulle va bättre att gå på det än emmaboda festivalen eftersom jag ändå var ledig helgen hultsfred är. Så jag tänka varför inte. Men vi får se måste kolla att jag har någon att åka med kom jag på!


(H 09)






(H 08)






/Nisse

i today




ge mig Sol

/Nisse

Oskar Linnros



Jag peppar morgon!


/Nisse

cell

Idag vaknade jag tio över sex, det gjorde jag igår också. Och båda gångerna var jag jätte pigg. Fattar inte riktigt varför jag är så pigg, men det är bra. Ska snart åka till jobbet, slutar klockan ett.
Sen vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, hoppas på sol så jag kan slappa i solen. Annars funderar jag på att följa med syrran in till borgolm och glida runt, men vi får se. Skulle vilja få lite mer färg innan midsommardagen.

Midsommarafton ska jag inte fira, för då jobbar jag till kvart över nio. Och jag har ingen direkt lust att göra något då heller, de gjorde jag inte förra midsommar heller. Och förresten jobbar jag även morgon på lördagen. Men på lördagen, då jävlar så ska jag syrran och hennes kompisar till strand.


/Nisse

find





Två av sakerna jag och sis hittade igår när vi städade ur våra gamla saker från kalmar. Min blå plast jacka som jag letade efter för ett tag sedan, som även går att vända ut och in så den blir svart.
Och en grå väst som jag fick av min syster, velat ha den ända sedan hon köpte den för några år sedan.

/Nisse

ice machine









Jag har vart på förflyttningsteknik typ hela dagen, eller det var från 13.00-16.00 sen skulle jag tydligen på något möte efter också. Hade ingen som helst lust. Men nu är det klart. Och det var ganska trevligt för jag träffade Ida som jag jobbade med förra sommaren. Och sen gick jag och min syster på stan och köpte glass och en kvinna i en affär sa att jag skulle va hetast i stan om jag köpte en tröja ja provade, jag köpte den inte.

Nu ska jag ringa Martina och fråga om vi ska gå en sväng.

/Nisse

okey*

Nu ska jag snart åka in till borgholm och gå på förflyttningsteknik, ser inte fram emot det. Det är verkligen tråkigt. Men får väl stå ut de är ju bara tyr timmar. Sen ska jag möta upp min syster i stan och kolla på ett par nya skor blir förmodligen glass, och förövrigt måste jag googla glass innan jag skriver det för att jag inte kan skilja på glas och glass.

/Nisse

some way no way

Idag ser det jätte kallt ut, ute. Och jag och Martina som skulle super steka fram till klockan halv ett typ. Fan vad äckligt det låter när man säger steka. Fast det är nog inte så kallt bara mulet.
Klockan ett idag ska jag på utbildning, lyft teknik i tre timmar. Jag har bara vart på det tre gånger eller nått sådant innan. Men de kan väl vara bra att fräscha up minnet. Synd bara att de e så tråkigt.

Ska tänka på Elin idag


/Nisse

Beth



Beth Hart började jag lyssna på för ett par år sedan för att en kompis jag hade i högstadiet lyssnade på henne. Underbar röst. Så upptäckte jag denna låten någon gång i gymnasiumet. Fin. Ska ja lyssna på i natt.

/Nisse

me and sis

Jag och Ylva min syster har suttit och gått igenom massa gamlar kläder och andra saker som vi hade när vi bodde i kalmar. Som nu bara står och samlar damm. Jag hittade min blå plast jacka som går och vända ut och in, som jag letat efter. Fick även lite kläder som min syster inte använder längre. Kanske visar imorn eller nått.

/Nisse

bath





































Ja, jag tror ni ser att jag och Martina var och badade. Det var bara vi på hela stranden så självklart flamsade vi runt en massa. Första gången jag badat i år, men vet inte om det räknas eftersom jag bara doppade mig till magen. Det var iallafall inte varmt!

/Nisse

i today





Coolaste killen i byn.
Jag är nog den enda på öland som vet hur man klär sig. Jag vill springa runt i detta hela sommaren.


/Nisse

animal*

Min mamma behandlar mig ungerfär som ett husdjur som hon tror att hon måste mata precis hela tiden. Jag vet inte hur många gånger om dagen hon frågar om jag har ätit. Igår anklagade hon mig för att ljuga om att äta mat, hahah vem gör de?!
Och de första hon frågade mig idag när hon såg mig var:
mamma - har du ätit frukost?
Jag - japp jag åt den där choklad kakan med russin i!(som emma glömde:P)
mamma - det är väl ingen frukost.
Jag - det var faktiskt russin i!

Där fick hon.
Nu ska jag och Martina nog åka ner och ta ett dopp, eller vi får se är det för kallt tänker jag bara doppa tåna!

/Nisse

sis



Idag kommer min älskade syster hem i någon veckan, hon bor i norge i vanliga fall. Men hon ska vara hemma och fira midsommar. Och vi ska gå ut på lördagen ihop, fan vad pep jag är. Jag har fått order av min mamma på saker som ska genomföras innan Ylva kommer men jag har inte riktigt börjat med dom ännu.

/Nisse

Jeffree




(i do not own this pics)


Finns inget snyggare än människor som är precis som dom vill vara. Jag vill verkligen ha Jeffree Stars tatueringar, jag skulle även kunna tänka mig en hoodi som han har på sin hemsida som man får köpa. Men de kanske blir efter sommaren.

/Nisse

Taryn Manning



Jag borde egentligen lägga mig och sova men vill hellre vara uppe hela natten och lyssna på denna. Sångerskan från boomcat.

/Nisse

u say im not your type

Emma åkte just hem. Har vart med henne sedan klockan sex typ. Jag klippte henne, fast först satt vi en stund i solen och drack kaffe och snackade massa.
Efter jag klippt henne så åkte vi in till Borgholm "staden" och åt på pappa blå's uteservering. Dom måste ha ölands godaste pizza, men så tar dom även betalt därefter. Men det var fan länge sen jag var så mätt.
Sedan åkte vi hem till mig igen och började kolla å "the departed" men vi fattade inget alls. Så vi bytte och kollade istället på "the box" som jag älskar. Emma tyckte också om den.
Vi pratade även om en eventuell roadtrip till norrköping, som vi båda var överrens om att den måste genomföras. Fan vad jag vill.

Det är folket i Kalmar som jag umgicks med som får mig att sakna kalmar, absolut inte staden och ströfolket.

/Nisse

i today






Jag väntar på att Emma ska komma, jag ska klippa henne. Och sen ikväll ska vi åka in och äta i stan.
Martina var här nyss och soldansade med mig medans vi solade.

/Nisse

move your feets

Jag och min granne Martina har gått ner till macken som ligger bredvid Camelfarmen och köpt glass. Martina frågade mig hur kameler låter jag svarade nått som kan liknas vid "önszzzzzz önszzzzzzz". Hon sa oj de har jag aldrig hört. Haha, men sen fick jag lov att tala om att jag faktiskt inte har en aning om hur de låter.

Jag har lovat mina föräldrar att klippa gräset så jag får väl sätta fart, är inte speceillt jobbigt med tanke på att det är åkgräsklippare och ja kan sola samtidigt!

/Nisse

in bedless





Jag ligger fortfarande i sängen och funderar. Hade jag vart ensam hemma hade jag nog gått upp. Men jag är inte så morgonpigg, så jag väntar på att humöret ska bli bättre. Och min lillebrors barn är fortfarande här, och jag har lite svårt för barn på morgonen när ja är trött. Men jag ska leka med honom sen tänkte jag, vi lekte massa igår.

Han frågade om han fick ta hem mina vita solglasögon.


/Nisse

humen




Ibland förstår jag inte mig riktigt på männskligheten. Som den snubben vem tror han att han är egentligen, han slutade iallafall svara efter det. Ska rensa min msn nu tror jag.

/Nisse

me and the girl





















Massa bilder från idag när jag och Martina(granne) var ute och gick. Vi tog typ 130 bilder. Så det var typ 65 bilder på mig och 65 på henne. Men jag tog bort typ alla på mig, fan de såg ut som jag hade gloria på alla. Men de kommer nog dyka upp fler bilder till och från, från denna dagen alltså.

/Nisse

When i walk





Jag ska gå ner med mitt sönder röda bröst och grillar med mamma och Oliwer min lillebrors bebis. Som var här nyss och satt i mitt knä och inspekterade allt jag gjorde.

i left




Jag och martina ska gå ner till våran sjömark och ta lite bilder var det tänkt. Funderar på en nya header men vi får se vad som händer. Hon kommer snart så jag måste skynda mig.

/Nisse

when i work

Ska snart åka till jobbet. Jag börjar klockan sju idag, så jag är själv till halv åtta. Men det ska nog gå bra. Ska försöka lära mig resten av namnen på dom jag inte riktigt har lärt mig ännu.

Verkar som om att det iallafall inte blir något solande efter jobbet för det ser ut att inte bli så fint väder. Förövrigt har jag sovit skit dåligt eftersom jag är så jävla bränd på framsidan.

/Nisse

sunbath











Jag och Elvis låg ute och solade i några timmar idag, Elvis tyckte nog mest att det var svettigt för han spenderade mest tid på att försöka krypa in under en kudde och ut igen. Sen kom även Martina förbi en sväng och svettades med mig i solen.

Först trodde jag att jag hade blivit lite brun, eller det såg iallafall ut som det. Men jag har bränt hela framsidan, och nej jag var inte så korkad att jag inte hade smörjt in mig för det hade jag faktiskt gjort. Så imorn om det är fint väder får jag väl sola framsidan.

Jag och Martina ska nog även gå ner till stranden imorgon på kvällen och ta ett dopp. Vi planerar även en grillning.

/Nisse

Skin




(jag äger inte bilderna)

Jag har bränt mig som igen idag, fast jag smörjde in mig jätte mycket. Jag önskar att jag hade Michelle Trachtenberg hy, då skulle jag smörja in mig med solfaktor 40 enbart för att inte bli brun. Men antar att man inte kan byta hudfärg med folk. Tycker bara det är så snyggt att ha brunt hår och en näst intill vit hy.

För övrigt kanske du känner igen Michelle Trachtenberg från Buffy, Gossip Girl eller en av mina favorit filmer Mysterious skin.


/Nisse

Back

Nu har jag jobbat färdigt för idag. Det var jag och en tjej till som gick brevid, fast jag har ju jobbat där innan så jag gick inte bredvid så mycket. Som min kollega och chef sa "nils han är ju självgående!" Sen fick jag deligering på både insulin och medicin i tablett form.

Nu ska jag ut och sola var det tänkt!

/Nisse

like it works

Idag börjar jag jobba, sen jobbar jag nog hela sommaren utan några större ledigheter. Gör mig inte ett dugg eftersom jag inte har så mycket annat att göra än att jobba på öland. Däremot skulle jag väl kunna tänka mig att vara ledig för att åka till Emmabodafestivalen och till Norrköping en sväng och hälsa på Frida och lillen.

Men de ska bli kul att jobba, undra vem jag jobbar med?! Ska jobba på mitt gamla jobb ett ålderdomshem i köpingsvik.

/Nisse

boomcat




Ska egentligen sova för jag börjar jobba imorgon. Men ligger i sängen och kan inte sluta lyssna på denna låten, den är så himla bra. Och texten är underbar. 
Förövrigt är Boomcats sångerska även skådis, hon är med i bland annat crossroads(britneys film) och i 8mile.

/Nisse

i think


(old pic)


Jag tänker för mycket och förvirrar mig själv i mina egna tanke gångar. Bäst att sova och låtsas som om de aldrig hände.

/Nisse

wtf



Jag hade knappt hunnit komma hem från stan och jag hade fått detta mejl. Jag tycker det är ganska obehagligt att folk har sådan koll på en, speciellt folk man aldrig träffat och inte vill heller för den delen. Men antar att bögar inte förstår att de uppfattas som obehagligt, för ja får sånna mejl ganska ofta. Ja mennar om man ser någon man vill prata med kan man ju faktiskt bara göra det.

/Nisse

i today



Jag har vart inne i Borgholm med mamma och klippt en trevlig dam. Kommer bli en jävel på graderingar i sommar eftersom typ alla har det. Fick en slant fick även lite dricks.
Efter det gick vi en sväng på stan och jag hittade massa saker som jag ville ha, kan inte fatta det, det är ju lixom Borgholm. Men jag antar att jag får åka in och köpa lite grejer någon dag, behöver ju ett par skor och en tjock tröja.


Snart kommer mammas kompis ska klippa henne vid typ sju tiden.

/Nisse


i today



Man får vara ful när man solar. Ska ut och sola nu, får inte tag på min granne, men antar att hon tänker sova bort dagen. Ikväll ska ja leka frisör.

/Nisse

silver

God morgon.
Idag ska jag och grannen nog dra till stranden. Vi pratade om det igåt iallafall. Får ta och ringa henne sen när jag vaknat till liv. Ska gå ner och äta frukost också var det tänkt, men väntar till våra anställda har ätit färdigt.
Sen ska jag leta reda på mina högtalare man kopplar till min ipod. Annars om min granne inte vill till stranden får jag sola på tomten.

/Nisse

i today



Nu kan jag vara bonde på altanen

/Nisse

ö-iland

















Det märks att jag är på landet, är mer rastlös än vanligt. Har hunnit med hur mycket som helst. Även motionerat min granne funderar dock på att motionera henne igen snart för jag har verkligen inget att göra. Min mamma har adopterat en kattunge som heter Elvis, jag är kär i den. Förövrigt är den svarta katten min, hon är sommarlat och fet och härlig.

Men på torsdag börjar jag iallafall jobba. Jag älskar att jobba. Fick börja tidigare för att det var en som var sjukskriven. Synd om henne men bra för mig. Så nu ska jag även jobba midsommar, CASHING!

/Nisse



bomb

(igår kväll)

Det kommer att bli massa bilder nu från idag och igår kväll. Jag och pojken Victor som var inneboende hos mig sen i söndags, de gillar vi.


Sen kom Frida och drack vin med oss och hon fick lite pannkakor.


Sen var vi söta, okey Victor och Frida var. Jag försökte.
Och det var allt från igår kväll.



(Idag)

Victor följde mig till bussen, som jag skulle ta till kalmar. Där jag skulle fika med Malin, Emma och Sara och sen åka med mamma till öland.



Victor tyckte jag såg sur ut, men jag hade bara inte lust att åka buss i fyra timmar.



Jag åkte tåg och var skit sur för att två fjortisar satt framför mig och på varsin sida av gången och försökte pricka varandras munnar genom att kast godis. Fett jobbiga, ändå satte jag mig långt bak för att slippa sitta i deras närhet och vad gör dom, jo dom flyttar efter!

Ska lägga upp lite bilder från öland också men de kommer lite sennare ikväll.

/Nisse


leave



Igår kväll var min sista kväll och den spenderades med frida och victor. Vi lyssnade på musik och drack vin. Och va ledsna för att ja ska åka hem.

Idag ska jag åke hem till öland, men först jag jag försöka väcka Victor igen. Fan vad pojkar kan sova. Ska in till kalmar och träffa malin och emma. Eller de blir förmodligen innen jag åker till öland.

Hur ska folket klara sig utan mig? Jag vill nog inte åka

/Nisse

i today



Jag är nog inte redo att åka till öland, eller jag tror inte öland är redo för mig.


/Nisse

Lives



Idag är sista dagen i Norrköping. Ska gå hem till Frida och hämta en resväska och lite andra saker. Sen ska jag packa. Ska leka med Victor idag också, han ska stanna till imorgon istället. Så de blir inte så mycket bloggande. Ikväll kommer Frida så ska vi dricka vin, dock inte Victor för han dricker nog fortfarande inte tror jag.

/Nisse

i today



Det är ingen idee' att gå ut om det inte syns dagen efter!

/Nisse

Tadam





Här är mina nya möbler som jag har fått av min gammel farmor. Visst är dom underbara. Nu behöver jag bara en ny lägehet att ha dom i. För det är ganska trångt nu, men de får jag fixa efter sommaren.

/Nisse

I today



Ja å frida ska gå ut och dans!


/Nisse

your so a pak

Jag har suttit och slagit in Fridas paket i typ en timma, hon fyller inte år eller något. Hon ska bara få ett för att hon är så underbar. Paket ska alltid vara så fint inslagna, och de e så tråkigt för man sliter ju ändå sönder det sen. Och eftersom jag varken hade paketpaper eller tejp eller present snören. Så slog jag in det på mitt sätt, med gamla tidningar lite gummisnoddar och superlim.
















Visst är det underbart?!

/Nisse

damn



Nu har jag vart ute och power walkat, ena mitt ben är helt kört. Så jag gick extra fort då känner man att man lever. Haha. Nu blir det en något sen frukost, men de är faktiskt sommarlov.

/Nisse

silly boy

Äntligen lördag! Som jag har väntat. Ikväll smäller det, fan vad jag och Frida ska ut. Jag var uppe sent i igår för att orka va uppe länge i natt.

Jag ska snart ut och power walka. Men det är typ storm och var ganska kallt. Så jag väntar nog lite. Hoppas det inte börjar regna. Sen ska jag börja städa, åker ju hem på tisdag, och jag vill inte komma hem till en stökig lägenhet. Ska kanske även börja packa. Måste gå och kolla i mitt föråd om jag har en väska också. Fattar inte hur ja ska få med allt hem, ska ju faktiskt va hemma i två månader.

Nu kaffe.

/Nisse

indian



Jag var på stan och inhandlade ett indian band som jag tänkte ha imorgon när jag och frida ska ut. Men vet inte riktigt om jag gillar de faktum att man får svamp huvud. Får platta håret imorn och kolla om de blir bättre då. Funderar även på att gå och köpa ett turkost också fast då fick man inte ett snöra som hänger ner, så vi får se hur de blir med den saken.

/Nisse

Magnus Weideskog



"jag försöker va rolig med skämt som jag egentligen vet att du inte tycker om.."


/Nisse

students stand up


Jag på studenten två år sedan


Idag fick jag, och resten av min klass sommarlov. Har inte haft sommarlov på typ tre år. Så det känns lite konstigt. Imorn tar Sara studenten, har inte bestämt om ja ska svänga förbi där. Men jag är nästan pank och hittar inte till hennes skola så vi får se hur det blir. Studenter är ju ändå mest för släktingar, och jag tycker faktiskt om jag ska vara ärlig att de är ganska jobbiga tillställningar, dock inte när man själv tar det.

Jag tog studenten från media programmet och hade skit kul hela min student. Och dagen efter åkte jag bakis som ett fan till hultsfredfestivalen och fortsatte fira.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på mina sista dagar i Norrköping. På lördagen ska ju jag och Frida fira, men förutom det har jag inte en anning om vad ja ska hitta på, jo tvätta på måndag.

/Nisse

.

These screams they wake me up in the night
They violently fill my room
They keep me awake, I hate you

I will find something more
Someone I am made for
Shame on you baby
Forever yours



/nisse

loloreal

Idag när jag kom hem från skolan hade jag fått en lapp om att jag hade ett paket och hämta ut. Och jag hade verkligen inget minne av att jag hade beställt nått. Så förväntas fullt gick jag med raska steg mott ica, och hämtade ut ett paket. Det var från loreal, deras color schampoo och inpackning. Hade helt glömt att jag skulle få hem de som premie för att jag premunerar på Elle. Ska prova det imorgon, fast har gjort de innan.

Idag fick jag en ny stamkund, snodde henne från den gamla klassen. Hon sa att hon hade klippt sig på skolan i flera år, men att hon aldrig vart så nöjd som när jag klippt henne. Mycket kul att höra.
Sen klippte jag även en ung tjej som skulle ta studenten imorgon.


/Nisse

bad rage


gamal bild från min och fridas nördkväll när jag just flyttat hit typ

Fan vad dålig jag har vart på det här nu. Blir inte mycket till inlägg nu, har hamnat i någon form av svacka. Tänker inte gå in på vad det handlar om, men den har hållt i sig sen i helgen. Jag får inte något jag ska gjort.

Imorgon är det sista riktiga dagen i skolan innan sommarlovet. Sen är det bara torsdagen kvar och då är det bara städ som geller. Inte så himla kul. Det ska bli skönt med lov, skönt att va ifrån vissa i klassen. Men samtidigt kommer jag sakna endel människor i klassen under sommaren.
Bokade biljett till Kalmar idag, ska åka på tisdags morgonen nästa vecka. Har inte vart hemma sen i december.

På Lördag ska jag och Frida fira att jag åker hem, på samma sätt som vi gjorde när jag flyttade hit. Utgång i ala nörd style. Längtar.

/Nisse

so


bild från lördag

Är fruktansvärt trött idag, sover så dåligt om nätterna. Har inte sovit ordentligt sen typ i torsdags.
Iallafall åkte jag till skolan, mådde illa på tåget och ett tag trodde jag att jag skulle vara tvungen att hoppa av i linghem och spy, men jag klarade mig. Fatta inte varför jag mådde så illa har aldrig hänt förr.

Iallafall mådde jag lite halv illa hela dagen. Pluggade teori hela dagen är fortfarande inte klar, har för lite energi. Tur att redbull inte funkar på mig, för isåfall hade jag vart grymt beroende.

Sen hade jag en kund vid kvart över tre, som var försent inbokad. Men hon kom aldrig, så det var förmodligen någon som hade gjort fel. Så drev mest runt resten av dagen och fick inget vettigt gjort eftersom jag trodde hon skulle dyka upp och jag var tvungen att hålla koll. Ingen bra dag.

/Nisse

home



Har en fruktansvärt hemlängtan till Öland. Åker förmodligen hem om en vecka. Alltså nästa måndag. Behöver komma bort från Norrköping och bara få vara.

Men imorn är det skola igen, bara fyra dagar kvar nu. Hoppas jag har någon trevlig kund imorgon. Har för mig att jag har en kvinna. Jag vet iallafall att jag har två kunder på onsdag, om dom inte flyttar någon av dem.


/Nisse

last night



















Lite bilder från igår kväll när vi hade kvälls picknick. Det var skit trevligt. Dock är det inte alla bilder de skulle ta hela dagen. Vi hängde iallafall i folk parken, tror jag de heter. Först var det bara jag, Bella, Frida och Vikkan. Men sen anslöt sig även Elin och en vän till henne. SOm kände Richard och på ett vips hade han fått ditt Richard och hans gäng också. Frida Tamaguizie eller hur fan det stavas var också med. Trevlig kväll.

/Nisse

the





Nu blir de pick nick med de främsta i norrköping.

/Nisse

i today




/Nisse

bulletproof



Fan vad härligt det är att power walka runt strömmen på morgonen när det är sol. Om jag hade ett jobb i norrköping och inte gick i skola i linköping, skulle jag göra de varje morgon. Men nu hinner jag inte riktigt med de på morgonen.

Förövrigt blev mitt hår väldigt härligt och ljust när Belly färgade min utväxt igår. Ska förmodligen möta upp henne lite sennare för lite sol i parken.

/Nisse

2

Idag har jag vart och lunchat med Frida och Vikkan på stan. Mycket trevligt. Var inne på HM en svänge också. Sen träffade jag Bella på kvällen och hon färgade min utväxt och jag toppade hennes hår. Sen pratade vi lite vid strömmen, mysigt.

Imorn ska jag ha picknick med Frida och Bella. Egentligen skulle Elin ha fest men såg nu att hon tydligen skulle till stockholm. Så de blir picknick med Frida och Bella på Kvällen istället, ska bli jätte kul. Längtar!

/Nisse

i today





Har vart ute och vandrat eller snarare power walkat i de underbara vändret i typ en timma. Nu ska jag och min genomskinliga hud snart gå ner en sväng på stan och möta up Frida. Fast först ska jag svänga in på myrorna och kolla efter ett par sommar skor.

/Nisse

nick







Finger marie och lite vin med Camel i parken.

/Nisse

i today



Ska gå och möta Camilla och hänga i någon park nu. De blir mysigt fast först ska jag köpa finger marie.

Varför känns de så töntigt med solbrillor?!

/Nisse

Sun




Fick detta trevliga mejl idag!  Jag är dock inte sugen på vad den mannen vill.

Jag är sugen på att ge mig ut i solen på äventyr, men jag får vänta en timma till för jag håller på att tvätta. Fan vad duktig jag är! Sen ska jag ut på äventyr med Camilla. Ska gå och köpa finger marie innan tänkte jag.

/Nisse

get over

Idag hade klippte jag och la en bottenfärg och gjorde folieslingor på en jätte härlig dam. Som sa till allt och alla att jag var söt och rar. Hon var så himla trevlig. Tror det är min första stamkund för hon skulle komma tillbaka till mig i Augusti. Ser redan fram emot det.

Sen efter skolan köpte jag och Bella varsin glass. Sen åkte vi hem till norrköping och jag möte upp Frida. Som jag inte sett på jätte länge, vi hängde lite i parken och snackade skit och åt glass. Det blev mycket glass de behöver jag.

Nu är jag ledig resten av veckan för jag är klar med allt. Så imorgon ska jag tvätta och städa imorn, sen ska jag kanske på ute gympa med Bella, jag får övervinna min fobi för att gympa bland folk.

/Nisse

i today



im easy to hate but your so fuckin easy to break


/Nisse

someday



Någon dag.
Jag måste ringa min chef och höra om mitt schema i sommar. Måste se till att jag kan gå på Emmaboda festivalen, annars riskerar jag nog att få en sommar depression. Får göra de på tordag eller fredag när jag har hemma studier.

/Nisse

RSS 2.0