monday are hard



Jag är verkligen ingen måndags kille. Och idag är jag på otrevligt humör också, vikken kombo. Ja kan vara en av jordens tröttaste människor. Så går man i skolan ända till klockan sex idag, hm!

/Puss

monster





Jag var ute en sväng med Bella och hennes vänner efter parkhänget. Jag har misstankar om att jag var skit jobbig. Jag drack rejällt iallafall för de känner jag idag.

/Nisse

yesterday


Sara


Tove





















Jag tog massa bilder igår på pic nicken jag, Sara och Tove hade. Vi gjorde sallad och drack vin och hade allmänt trevligt. Måste ske fler gånger, kanske någon gång när Tove inte är så bakis. Hon sov sig igenom stora delar av pic nicken. Hehe


/Nisse

I cam



jag är tillbaka från parkhäng nu och ska gå och möta belly nu. Tycker om den kvinnan som alltid har tid att hänga med mig! Hon e super! Hoppas de händer mycket i kväll!!

/Nisse

Were golden







Jag köpte en scarf igår, som jag tänkte slita ut i sommar. Älskar den brun röda färgen. Köpte den iallafall från Nadine min systers killes lillasyster. Som sålde massa scarfs i olika färger och motiv som uf företag. Gick tydligen väldigt bra. Så jag sponsrade henne, mamma också för hon köpte tre.

Sen får jag be om ursäkt för den extrema närbilden. Men köpte nämligen en ny septumring i guld idag. En väldigt liten. Men den e söt! Nu blir Bella glad, som har gnällt om de ända sedan hon såg att Malin hade de!
Men jag gillart.

Jag ska dra på vin pic nic med Sara och Tore inte ens vädret kan hindra mig!
/Nisse



i today



Jag ska gå till systemet och köpa massa konstiga viner som matchar min personlighet!

/Nisse

Oskar Linnros



Från och med du

/Nisse

letters





Fick trevlig post idag. Ett brev med ett kort i och ett paket slim ciggaretter av min kompis Elin, ett grattis i efterskott kort va det. Fick även mina solbrillor som jag betsällt på tradera. Jag tycker alltid man ser så töntig ut i solbrillor på bild.

Har vart lite dött här, men jag har haft tenta vecka och har vart helt slut sen jag var sjuk. Idag var iallafall sista dagen på tenta veckan. Jag och Bella firade de med glass på Bosses, jag förstår varför de e så omtyckt.

/Nisse

maybe

maybe you were right, maybe im just lonley

/Nisse

western



HM har ju släppt sin Fashion Against Aids Collection. Och jag vill så gärna ha denna underbara västen. Men villket inte kommer hända med de faktum att dom bara släppt den i M och L. 
Jag år åka till skolan istället.

/Nisse

bad

Jag e inge vidare på det här när jag är sjuk. Men imorgon är den sista sjukdagen jag tar.

/Nisse

Tay



Kan jag inte få blir frisk nu? Nu har jag legat hemma sen i lördags och inte gjort något alls. På fredag tänkte jag i allafall gå till skolan, om ja inte fortfarande e väldigt sjuk. För imorgon har vi ingen skola. Skulle egentligen träffa min tvillingbror imorn men de blir nog inte av nu, eftersom jag inte vill smitta honom.

/Nisse

so sick

Jag trodde faktiskt inte jag kunde må värre än vad jag gjorde igår. Men sen vaknade jag idag. Inte nog med att jag bara lyckades sova två timmar, ska försöka sova lite snart igen. Men de räckte tydligen inte med förskylning och feber. För nu har jag även konstant huvudvärk och mår illa till och från.
Yeye happy day.

/Nisse

still fever

Har fortfarande feber. Är helt slut ändå sov jag till klockan tolv, har nog aldrig vart så utmattad. Kan även bero på att jag sov fruktansvärt dåligt, vaknade hela tiden av att jag frös eller svettades. Iallafall kommer bloggandet inte vara på top nu när jag e sjuk.

/Nisse

fever

Jag har åkt på någon jävla feber, så jag fryser och svettas hela tiden. Suger med tanke på att vi har egenvård imorn och de blir nog en riktigt kul dag. Hoppas ja är frisk då.

/Nisse

Today



yesterday

/Nisse

me and boo

















Jag och Frida sörjde att min guldålder va slut, det var underbart. Först middag sen en liten krogrunda eller va de kallas, först bishop sen munken där de var fult som vanligt så vi gick till världensbar.

/Nisse

Frida <3



Undra vad jag skulle göra utan Frida?! Jag hade förmodligen fått fira min föddelsedag i ensamhet. Men hon är verkligen en pärla den där Frida, jobbar hela dagen och kommer ändå hit och firar mig efter jobbet. Fast hon ska upp tidigt imorgon och jobba.
Och i onsdags när vi var ute var de fel på min telefon så hon fick inte mitt sms där jag skrev att jag var hemma. Och de gick inte heller att ringa den Så vad gör flickan. Jo hon går hem till min lägenhet och ringer på och när jag inte öppnar, öppnar hon med sin nyckel och kollar in och ser att jag ligger och sover. Det är en äkta vän det, sånna ska man vara rädd om.

Så nu ska jag laga middag till henne snart, och bjuda henne på champang och fira min föddelsedag. Men ska fira att hon är underbar också.

/Nisse

That boy is a monster







Mina föräldrar satt ju in en "liten" slant(ganska stor slant) till mig i föddelsedags pressent. Så jag gick till stan och köpte lite föddelsedags presenter till mig.
Tre linnen, två syns här. Ett var hel vitt så de blev ingen bild på det. Och så köpte jag en kofta och en vit tröja. Köpte även champange och två blåbärs cider!

/Nisse

Today





Min dag känns helt plötsligt bättre när pappa och mamma satt in en slant på mitt kort. Nu ska jag köpa en föddelsedags present till mig själv. Och champange.

/Nisse

it's my party and i cry if i want to







Som sagt idag händer de oundvikliga, jag lämnar min favorit ålder. Guldåldern och blir 21. Här är iallafall mina favorit gratulationer.

/Nisse

you need to be nicer

Sista dagen i guldåldern. Och vad gör jag, jo jag har städat hela dagen, och ska snart gå och handla massa mat tänkte jag. Usch jag vill inte bli 21, jag vill inte ha visdomen som kommer med åldern. Jag vill vara oviss hela livet.

/Nisse

Today





I went out last night and woke up like this.

/Nisse

life

Idag mår jag inte så himla bra, men gårdagen var grymt kul. Så det var verkligen värt de.
Idag ska jag städa och tvätta, eller håller redan på att tvätta. Sen ska jag gå och handla lite mat. Och ringa och fåga Frida vad vi ska hitta på imorgon. Jag fyller nämligen år, och även om jag inte vill fira det vill jag inte sitta själv hemma hela dagen.

Jag gillar att jag gick upp klockan tio och flyttade min tvätt tid till klockan 2. Och somnade om och vaknade halv tre. Haha.

/Nisse

have

Jag måste bara dela med mig av min underbara kväll.
Frida ringde mig vid halv tio när jag tänkte vila. Och frågade om jag vile följa med på slagsmålklubben. Så då slängde ja bara på mig de som låg närmast och begav mig hem till henne och drack vin. Pratde med hampus påvägen dit, han e söt. Sen drack jag vin och gick på slagsmålsklubben. Var inte där så länge kom på att jag glömt mitt legg. Så då mötte jag upp sara och amanda som hade de och gick med dom till Hugos. Där vi möte upp Frida och Vikkan efter konserten och dansade gärnet, fick gratis drinkar av vår vakt. De kom fram en tjej till mig och sa att jag hade "så himla snygg stil", jag blev jätte glad. Sen gick jag hem, köpte korv och mötte en kvinna på vägen. Hon sa erkän att du var på Lady gaga. Och att ja var söt, sen pratade vi länge om gaga för hon va samma dag som jag. Underbara kväll.

/Nisse

Today




Idag tyckte Veris att jag var som Bingo, typ.

/Nisse


in western



Jag har startat en sekt, hehe. Det hela började med att jag sa till Jessica att hon hade en snygg väst. Och nästa minut stod jag och skrev på tavlan följande "Jag(Nisse) och Jessica J tänkte ha väst på onsdag om det är någon som vill vara med!" Så idag får vi se hur många som deltar. Spännande.

/Nisse

i cam





Idag lyckades jag fastna med en kalender i min septum när vi skulle ha samling och prata om vad vi gjort under dagen. Mycket smidigt om jag får säga de själv.
Jag har stekt miljoner pannkakor, och försökt byta profil bild på min facebook, men inget vill som jag. Men jag e på skit bra humör ändå!!

/Nisse

Latley



Dom här äs så himla söta. Köpta för långe sedan tror bara dom kostade runt 20 kroner styck. Jag äslakr kors, dock inte dess betydelse. De flesta halsband jag äger är faktiskt kors.

/Nisse

Today



i can be blue

/Nisse

about love and her victims

Jag borde egentligen sova, men har ingen lust. Och kan inte heller för den delen. Är sugen på att kolla på film. Såg London i söndags natt när jag inte kunde sova, en av mina favorit filmer. Starkt rekomenderad för de som gillar lite speciella filmer om allt och inget. Har en förmåga att se den när jag är på dåligt humör.



/Nisse

Diesel



Så fin denna skulle vara hos, på och med mig. Från Diesel

/Nisse

Today



monday monster

/Nisse

space



Dessa ska jag nog köpa till mig själv i föddelsedags pressent, jag anser att jag har förtjännat dom. Har dock inte bestämt mig ännu.
Ska till skolan nu, lång dag slutar klockan sex. Hemma klockan sju.

/Nísse

Today







i cam

/Nisse

Listen up

Igår när jag gick hem från där jag blev avsläppt möte jag två män. Och så här löd våran konversation

mannen - Du tappade något

Jag - Nää det gjorde jag inte!

mannen - Bög jävel

Jag - Det stämmer

Mannen - Bäst för dig att du skyndar dig hem!!

Varför får människor kalla mig för Jävla bög, och liknande utan att jag får försvara mig själv. Jag mennar hade jag sagt Jävla utlänning till mannen som kallade mig bög, hade han förmodligen slagit ner mig. Och jag hade sedan blivit kallad rasist. Jag mennar jag fick ju inte enns svara på hans tilltal igår utan att han hotade mig, typ. Varför är det tilllåtet att förolämpa bögar och inte utlänningar? En bög är en bög, en utländsk är en utländsk. Båda sakerna är sanna, men ändå är bara ena förolämpningen okey. Det är likadant med feta människor.

Vi lever i e sjuk värld och vi alla hjälper till att göra den värre, jag genom att tilllåta folk kalla mig bög, men det är ju det jag är en bög.

/Nisse

Lady Gaga eat my heart





























Massa bilder från igår när vi åkte till sthlm för att se Lady Gaga. Jag tog massa onödiga kort på vägen för att jag inte hade något att göra, eller jag och Frida lekte Gul bil sista biten men jag fick för ont. Hihi den mörka bilden e från när vi åkte genom en tunnel.

Iallafall väl framme vid globen gick vi och åt, jag åt Nachos. Fick mig att tänka på Emmaboda festivalen. Efter vi ätit gick vi in på globen och drack en öl. Jag träffade en gamal klasskompis.

Sen gick vi in och satte oss på våra platser. Kollade på förbandet. Semi Precius Weapons, tror jag dom hete. Dom var faktiskt riktigt bra.

Sen började något av det underbarast jag någonsin sett, vilken kvinna Lady Gaga är. Fy fan vikken bra röst hon hade, helt otroligt. Tog dock inga bilder där eftersom jag inte vågade ta med kameran in, men de gör inget kommar alltid ha det i minnet.

Idag har jag ätit en äkte lyxfrukost. Köpte både aftonbladet och expressen, tänkte göra en tavla av resensionerna som var väldigt bra.

/Nisse

Today




For Miss Gaga

/Nisse

Lady G



Idag ska jag åka till Stockholm och gå på Lady Gaga, med Frida, Vikkan, Elin och Olle. Kommer att bli super. Men först ska jag klä på mig. Wingshoes on..

/Nisse

pixie



<3

/Nisse

i cam



Eftersom jag inte firad alla hjärtans dag genom att se Valentines day på bio. Ska jag se den nu och låtsas att det är alla hjärtans dag och äta godis.

/Nisse

me and my bo










Jag var som sagt med underbara Sara, som jag lärde känna på hultsfred. En vacker flicka jag träffar alldeles för sällan. Vi drack tecknat vin, åt hemma gjord pizza, mysade och va ute och drack torsdags öl med Frida.
Innan allt detta skede var vi i Linköping och gick på stan, älskar Krets loppet. Var och fikade i solen och kollade på bygg män.

/Nisse

Today



plain.

/Nisse

yesterday



Jag vaknade nyss. Gårdagen spenderades med Sara i linköping, vi fikade och gick en sväng till stan. Sen åkte vi hem till Norrköping ovh jag bakade pizza till oss. Sen drack vi en flaska tecknat vin och gick ut med Frida och drack en torsdags öl. Mycket trevligt.

/Nisse

Today



Gina tricot, ärvt och pm

/Nisse

wings+horns



Jag vill ha ett par skor som liknar dessa, fast tunnare och utan "klack". Så ska försöka leta reda på det imorgon.

/Nisse

4 u

Idag klippte jag ju och färgade håret på en dam som inte alls var trevlig, och det var tydligen inte första gången. Jag blev ganska nedstämd, för jag har haft två ganska krävande på rad nu. De är jobbigt med folk som inte förstår att vi är under utbildning och det är ju faktiskt jätte billiga priser.
Men hur som helst hade jag iallafall en jätte trevliga kvinna sen som jag klippte och färga bryn och ögonfransar på. Och hon blev jätte nöjd, verkligen super nöjd. Och då blev jag på bra humör igen.

Konstigt nog fick jag 50 dricks av den elaka damen, men de kanske va för att hon ångrade att hon vart så elak?! Vem vet.

/Nisse

Today



Skoltröja och trött

/Nisse

cut

Idag ska jag klippa och färga, hel färg på en dam. Det kommer säkert bli trevligt. Synd bara att jag fortfarde är förskyld. Går till klockan sex idag, så är inte hemma förrän runt klockan sju. Och imorgon är ja ledig.

/Nisse

I cam



Ja håller på att steker pannkaker och ser galen ut, är inte det underbart. Sen kommer Camilla och Tobey förbi och kollar in min lilla etta.
Idag har vi haft permanent modeller. Ja och Maria hade ingen modell och rullade på en docka, de blev skit fult.

/Nisse

Today



Åhlens female, HM, Fred perry and fake watch

Asos



Dessa två vill jag verkligen ha. Det värsta är att dom är riktigt billiga också. Den första skulle vara så sjukt snygga på min ljusa jeans jacka. Och den kostar bara 59 kr.  Och halsbandet med älghuvudet 90 kr typ. Så det ska jag nog beställa nästa månad. Men känns som om jag borde beställa mer eftersom frakten är på typ hundra kroner.

Annars kan ju nån köpa dom till mig i föddelsedagspresent..hihi!

/Nisse

Today



HM, Åhlens, Asos and lots of asos

/Nisse

Monday

Detta blir ett tråkigt och kort inläg, mest pgr av tidbrist. Ska snart till skolan och är hemma ungerfär klockan sju ikväll. Har kundpass så får se om jag har några kunde. Ha en bra dag

/Nisse

Today



Gina tricot, carlings, new, 4 you och pm

/Nisse

picnick







Min bakis söndag spenderade jag med en av mina äldsta vänner från Öland, som var och hälsade på i linköping så hon kom till Norrköping och hälsade på mig också. Vi köpte salad på Paus, som förövrigt nu är mitt nya favorite ställe i norrköping.
Att få välja vad man själv vill ha i sin salad känns lite som att köpa lösgodis alltså helt underbart! Efter att ha köpt salad gick vi bort till strömmen eller va de heter och satte oss med en filt och två flaskor vatten och en termos kaffe. Bästa söndagen på länge. Jag saknar mina kalmar vänner.

/Nisse

Last night













Igår kväll var en riktigt kul kväll. Först var jag på inflyttningsfika hemma hos Samson. Som förövrigt hade en riktigt snygg lägenhet. Sen lurade jag med den lilla mannen hem till Frida. Där vi drack och lyssnade på gammla godingar.
Sen gick jag och Frida ut och dansade med massa härliga främlingar till klockan halv tre. Träffade en man med en hat, en man med en skräckmask och Markus Krunegård. Varför är alltid halv kända människor dryga?! Träffade även en Franssico.

Nu ska jag snart gå och möta min Lisa som tydligen var i Linköping.

/Nisse

last night -> today



Last night. Gina, HM, Glitter and Asos



Today....

/Nisse

i want, so i made







Jag vill så gärna ha dom skjortsen på översta bilden. Men så kommer det inte att bli, så jag gjorde två par egna idag av jeans från Bik bok och Åhlens som jag aldrig använder. Ska fixa dom blå lite mer någon dag när jag har tid.

/Nisse

i cam



Tillbaka från hageby centrum. Var och träffade två människor på en frisör salong. Det var väldigt trevliga. Och sa att om jag ville ha min praktik där sennare skulle det säkert gå att ordna, det skulle även gå att ordna så att jag fick vara där en dag i veckan på eget ansvar lektionerna om jag ville.
Men vi skulle diskutera det närmare efter sommaren. Traniee plats kanske det även fanns möjlighet till, så vi får se vad som händer.

/Nisse

Today



HM female, HM male, fake watch, guldfynd. Add Carlings skinjacka

/Nisse

Saturday

Idag ska jag åka ut till hagby Centrum och hälsa på en frisör salong, som ville träffa mig. De ville att jag skulle praktisera där i sommar, vilket jag inte kan eftersom jag måste jobba. Men behöver ju en praktik sennare. Så får se vad de säger.
Ikväll ska jag gå ut med Frida, om jag orkar.

/Nisse

RSS 2.0