shine

Jag tycker iallafall jag är smart som har gjort en lampa av en gammal parfym flaska. Ja, det är Britneys parfym Curious.
/Nisse

seeking for my pondus

Ingen vidare dag om jag ska vara helt ärlig. Var reserv så skulle inte klippt någon idag, men tack gode gud när jag höll på att dö av uttråkad fick jag hoppa in och klippa en man för att Vera bad mig. Hon är underbar den där Veris, de är alla min fyra kvinnor. Imorgon ska jag till skolan och göra roligheter. Ni får se imorn jag tar med kameran för engångs skull.
/Nisse

i today

/Nisse

Vanity

Can you feel me breathing down your neck?
You're just a perfect little human wreck
But I like you
Enough to destroy you, tear you down
/Nisse

red heads

Jag är grymt sugen på att färga håret i en röd nyans, typ någonstans emellan dessa två. Detta tåls att tänka på. Men skulle inte det vara grymmare än slingor?
/Nisse

Lovly

Josefin säger:
hahaha inte det !! min tjejekompis bara "handär nisse blåbär. känner du honom?" jag: "haha ja. vadådå?" hon: "berätta lite om honom?" så berättade jag lite om dig haha hon bara "ååh, fan vad underbar han verkar vara! får man träffa honom <;" haha jag bara "måste tillägga att han dras till pojkar ;D" hon : "MEN ÅH, varför har jag sån otur med män?! varför är dom bästa gay?!"
hahahahahahha, det var så kul
så sa hon det till en tjej i skolan. "du ska bara se han nisse blåbär på josses facebook. så JÄVLA snygg!" tjejen: "ååh får checka in honom!" hon: "men han är gay ):"
Josefin säger:
min tjejekompis bara "han där nisse blåbär. känner du honom?" jag: "haha ja. vadådå?" hon: "berätta lite om honom?" så berättade jag lite om dig haha hon bara "ååh, fan vad underbar han verkar vara! får man träffa honom" jag bara "måste tillägga att han dras till pojkar ;D" hon : "MEN ÅH, varför har jag sån otur med män?! varför är dom bästa gay?!"
hahahahahahha, det var så kul
så sa hon det till en tjej i skolan. "du ska bara se han nisse blåbär på josses facebook. så JÄVLA snygg!" tjejen: "ååh får checka in honom!" hon: "men han är gay ):"
Josefin på msn, jag gillar hennes kompisar.
/Nisse

Jävla dumheter

Här är lite av dumheterna jag hittade på idag. Köpte ett par "vantar" eller vad man kallar det. Köpte även en halsduk som jag nu ångrar men inte kan lämna tillbaka för jag slarvade bort kvittot.
Åh kängorna hittade jag på myrorna, dom var dummast. Inte billiga och livsfarligt fina. När jag såg dom kände jag att jag var tvungen att köpa dom så ingen annan hade den möjligheten.
/Nisse

i today

Idag har jag gjort nått dumt. Lägger upp bild på de sen.
/Nisse

veronica decides to die

Började se Veronica decides to die igår kväll riktigt bra film än så länge, hemsk men bra. Äntligen något Sarah michelle gellar är riktigt bra i. Ska se klart den nu.
/Nisse

The color off ur eyes

Nu blir det skola och idag kommer en av mina stammisar som jag ska göra slingor på. Ska bli trevligt. Måste gå lite tidigare så jag hinner köpa kaffe på pressbyrån eftersom jag tappade min bryggare i golvet igår.
Jag gillar gamla bilder påå donnan
/Nisse

lets go like her

Ska skutta ner till stan nu var det tänkt. Köpa en ny mobil laddare och svänga förbi Bella och hämta mina skor som bott hos henne i några dagar.
/Nisse

i today

when outwear became inwear.
/Nisse

behave it's my fucking circus

Ska åka till skolan nu och skriva prov om permanent och färg. Kommer nog inte gå så bra, cross your legs.
/Nisse

i own the world

Idag köpte jag hela världen och den var ganska billig och mindre än den brukar. Men jätte söt.
/Nisse

i today

/Nisse

i can do

Nu ska jag åka hem från öland. Så här är bilderna från när vi åkte hit.
/Nisse

i today(yesterday)

/Nisse

no time to whine

Har inte hunnit med bilderna, har planerat massa för mammas föddelsedags kalas imorgon. Kommer förmodligen bilder imorgon.
/Nisse

on a iland

Har intagit Öland nu. Har klippt min tvillingbror och varit i lokalen där festen ska vara och fixat tills nu. Ska klippa två yngre flickor snart också. Slänger upp lite bilder från idag senare sen när jag får lite mer tid.
/Nisse

lipgloss aint for u

Bög killar måste sluta tro att dom har rätt till läppglans, okey rätt har dom väl men de ser för jävligt ut. Speciellt när de slänger på sig de med glitter i och ser ut som en lång gänglig jävla glittrande julgran, ingen vacker syn. Jag har inget emot smink på killar annars, typ puder eller fondation eller kanske lite mascara. Men inte läppglans.
/Nisse

to early grey

Nu kanske ni undrar vad jag gör uppe såhär tidigt. Och det ska jag tala om. Jag ska ta tåget till mjölby vid 05.40 och möta upp min tvillingbror och min syster och Alex där, dessa tre bor vanligtvis i norge. Så ska vi åka bil ihop till Kalmar. Ska bli skojj. Även om jag är sjukt trött padda. Min mamma ska ha 50 års kalas.
/Nisse

Slingor

Jag är lite sugen på att slinga mitt hår. För tycker mitt hår känns lite tråkigt nu när de inte är så blondt som innan. Tänkte prata med min lärare om de i veckan så får vi se vad hon tycker.
Jag vill ha slingor liknande dom som Sam hade. Har snott bilden av honom, men han är söt. 
/Nisse

my gots

Två av tröjorna jag beställde från lager och fick i fredags. Den övre, alltså den grå ska jag dock försöka sälja till min syster för den var lite för lång för min smak. Men t-shirten var super, och det var dom andra två i grå nyanser också.
/Nisse

i today

/Nisse

script

Mest för att jag velat ligga med honom sen låten kom, vill de fortfarande.
/Nisse

the biatch is back.

Idag ska jag och min grymt elaka hals till skolan. Kul de kommer bli att träffa alla igen. Jag har med mig en risifrutti.
/Nisse

j-ackets

De finns för många fina. http://www.asos.com/
/Nisse

not gonna

Idag blir det inte så mycket bloggande då jag är väldigt gnällig i mitt sjuka tillstånd. Hur som helst mår jag lite bättre idag, dock långt ifrån bra. Har fortfarande lite feber och de känns lite som om de sitter en liten man i min hals och hackar med ett spett eller nått.
Ringde min mor nyss och frågade vad jag kunde göra för att bli frisk så fort som möjligt. Hon sa att jag inte skulle prata så mycket. Vem ska jag prata med lixom jag bor ju själv?!
/Nisse

going down with you

Halv död, vill verkligen bli frisk till imorgon. Dock känns de lite som om det inte kommer ske, men hoppas på ett mirakel, de e fan inte kul att vara sjuk på 21 kvadratmeter. Har försökt vara lite produktiv idag iallafall, har dock inte gått så bra eftersom jag somnar ifrån allt. Somnade till och med ifrån min soppa.

/Nisse

7th hell

Den här serien borde förbjudas på svensk tv. Den får mig att må dåligt.
/Nisse

Knettot

Fan vad jag inte orkar gå till netto, men jag behöver verkligen alvedon eller nått mot febern. Just nu hatar jag att bo själv, får väl gå även om jag dör på kuppen.
/Nisse

lördagar

Lite bilder från lördagar, okey alla är från i lördags utom en tror jag.
/Nisse

sickling

Jag har blivit sjuk, jag misstänkte att jag var det igår. Men sen tänkte jag nää jag är bara konstig i huvudet för att jag är fortfarande lite bakis och har lite ångest. Men sen vissade sig att jag var sjuk i stället, är på dåligt humör för att jag är sjuk. Det suger att vara sjuk, speciellt när man bor själv, då måste man ta hand om sig själv och det är jobbigt. Måste tex gå och köpa alvedon fast jag har feber och är ganska yr. Det värsta med feber är att det är så jävla kallt.
Förövrigt hoppas jag att jag blir frisk till imorgon då jag inte vill missa designen och inte vill vara sjuk en torsdag till. Måste hursomhelst bli frisk till helgen så ja kan fira mamma.
/Nisse

blingband

Glömt helt bort att jag köpte detta blinga pannbandet, eller vad man ska kalla det. Hur som helst följde de med mig hem i lördags.  Skulle haft det när jag var ute men kom fram till att de hade blivit för mycket, och när jag tycker det är för mycket är det ganska för mycket.
/Nisse

clock around ya

Ska beställa en av dessa när vi har passerat den 25. Lutar mot den i brons då den var billigare och den övre var slutsåld just nu. Men finns den översta inne när jag ska beställa kan de lika gärna bli den, eftersom att den är så grymt vacker.
/Nisse

i today

In a big world your pretty small
/Nisse

Erase and rewind

Jag är för gammal för att vara ung och dum. Ångest.
/Nisse

working class hero

(Fan vad jag vill ha jackan) Vaknade utan granne idag, när jag vaknat mer till liv ska jag skriva ett arbete. Som ska vara klart nästa måndag. Det är bara tre dagar kvar nu om man inte räknar med idag, alltså tre dagar tills jag åker till Öland. Ska bli jätte kul. Länge sen jag träffade mina syskon och andra släktingar.
/Nisse

good bye hello and good night

Nu ska jag snart följa grannis till bussen, kommer bli tomt. Har haft en underbart kul helg. Idag har vi bara fjantat runt och ätit pizza igen, sprungit lite på stan och latat oss.
/Nisse

yesterdays news

Lite bilder från innan vi gick till Frida igår. Min granne är super snygg. Idag åker hon hem, skit tråkigt.
/Nisse

det gungar

Vi lever, kom hem klockan fyra i natt. Efter en helt lyckad kväll, länge sen jag hade så kul. DOck var allt inte kul, men ingen utgång utan ångest.
/Nisse

I/us today

Were going out
/Nisse

Miss wannabe

Gissa vad jag ska ha på mig ikväll, underbart. Kommer bättre bild innan vi går.
/Nisse

I/us today

Nu stan!
/Nisse

cow town

Idag ska jag och Martina göra stan, ja ska kolla in min praktik. Vi ska till systemet och peta på Sam kanske. Ikväll ska vi till Frida, med Viktor, Cornelia + 1, jag och Martina och förmodligen Samson om han inte ångrat sig. Sen blir de hugos. Längtar!!
/Nisse

-land women

Min Ölands Granne e här nu så det blir lite inläggsfattigt i helgen. Vi ska ha fetto kväll med chips, godis, cider, pizza och öl. Vi förfestar på lite remmar. Förövrigt så fick jag mina kläder från lager idag!
/Nisse

no ring mania

Är inte så jätte förtjust i massa ringar. Kan tycka det är fint på andra, men tycker inte riktigt jag själv passar i det. Har bara denna ringen faktiskt, och den gillar jag mycket. Dock funderar jag på att inhandla en till imorgon, vi får se.
/Nisse

iland women

Idag kommer min granne ölands granne Martina på besök, hon stannar ända till på söndag. Ska bli skit kul. Detta kommer bli en toppen helg. Bilderna är från i sommras.
Nu ska jag till skolan snart.
/Nisse

i am

förvirrad och trött.
/Nisse

airplane

Fan vad jag ångrar att jag inte beställde denna tröjan när jag hade chansen. Jag hade levt i den varje dag!
/Nisse

things i hate now

Detta har jag börjat hata sen jag slutade röka, de blir en lista. Tänk på¨att jag inte är riktigt mentalt frisk då jag skriver detta.
  1. Folk som tror att dom motiverar än, fast egentligen är dom fruktansvärt omotiverande och de enda jag kan tänka på är att jag vill tända eld på dom och röka dom.
  2. Människor som inte tror att man kommer klara det, som om jag slutar för deras skull. TSSS
  3. Folk som gör reklam för sina bloggar överallt, läs eran egna jävla blogg om den är så jävla bra. Fast det gör ni förmodligen redan.
  4. Skatteverket, mest för att det känns som om dom tror att dom är något.
  5. Folk som gnäller om att det är fel att rösta blankt för då låter man andra bestämma över ens liv typ. Så de är bättre att rösta på något man inte har någon som helst koll på än att låta de som faktiskt har koll bestämma?!
  6. Människor som tror det senaste på gina tricot är mode
  7. Makaronner, för att det egentligen är fruktansvärt äckligt och fastnar precis överallt.
  8. Min lägenhet för att den är så jävla ful, hatar mitt postfack också för att jag aldrig får någon post. Hatar brevbäraren också för att jag inte får någon post.
  9. Folk med körkort för dom ser ner på folk som inte har det, okey kanske inte alla. Och jag må inte ha ett körkort men jag har iallafall ett rent samvete! GOOO MILJÖN
  10. Folk som säger att dom är blonda fast dom har Oranget hår.
  11. Folk som försöker  se söta ut fast dom egentligen ser ut som skit.
Bör va tyst nu för listan skulle kunna bli hur lång som helst.
/Nisse

days to kill

Blev ingen skola för mig idag, för jag har så ont i magen så jag knappt kan rör på mig. Först trodde jag de skulle gå över men de gjorde de inte. Jag hatar att vara sjuk, för jag blir så uttråkad. Och inte kan jag somna om heller för jag har för ont i magen.
/Nisse

dress like a virgin

I morgon klockan fem, om jag inte minns fel på tiden kommer min älska lilla fina granne. Hon ska bo hos mig i helgen. Så underbart. Hon har varit fruktansvärt saknad.
Förövrigt har jag glömt hur man klär sig, eller har min garderob börjat vända sig mot mig. Måste inhandla varmare kläder.
Dag nummer två utan pinnar, suger.
/Nisse

smokers gone haters

Är inte så pigg på bloggandet eller något för huvudtaget. Bättre dag i morgon kanske. I will be back
/Nisse

Trav man

Tur att jag delar lägenhet med Travis, han tvingar mig att städa och diska och sådant. Så det ät ju bra. Förövrigt har jag inte rökt sen imorse klockan 07.40. Tuggar tuggumi hela dagarna.
/Nisse

Just tonight I will stay And we'll throw it all away

Jaha idag ska man leva på tuggumin. Risken att vi blir en mindre i klassen finns ju, haha(skämta bara för er torrisar som inte fattar det) Kaffe och coco pops.
/Nisse

pretty pretty pretty

Lovely
/Nisse

guess what

Lovar inget.
/Nisse

i needeed

Imorse rotade jag runt i min garderob i rask och samtidigt som jag halv sov och insåg att jag bara har linnen. Och det kan jag ju inte springa runt i hela vintern. Så jag beställde lite bas från Lager 157. Ca 40 kr t-shirten, värt och fint. Sen beställde jag även den under för att den såg amazing ut. Räknade på min förmögenhet idag och insåg att jag fortfarande inte fått mina skatte pengar ännu, så de kanske var bättre än jag trodde!
/Nisse

I today

Resultatet av att vara för trött på morgonen. Inte okey.
/Nisse

Quicksand


Känner mig lite halv död idag, kan bero på att jag var uppe och kollade på Alice i underlandet. Idag ska jag iallafall rulla min första permanent, men först kommer en man och gör reklam för saxar. Går till klockan sex idag förövrigt, så lär inte vara hemma förrän 20 över sju om jag har tur. Dom håller ju på att bygga om pendel trafiken..
Ni bör även kolla in Samsons blogg, mest för att han är söt. Men där ligger även tre bilder han tog på mig igår. Han är awsome http://headphonepoetry.blogg.se/
/Nisse

Juno

Jag är ganska lik Juno, inte utseendemässigt men till sättet kanske. Förövrigt mycket bra film. Nu ska ja kolla på Alice in wonderland, älskar den.
/Nisse

If we could only be faster Then we could outsmart time

Jag blev tipsad om att kolla på Juno så nu gör jag det. Skulle sätt den igår kväll men jag somnade bara. Imorgon har jag förövrigt min första permanent. Den kommer bli skit bra. Den tanten jag ska göra den på kan skatta sig lycklig, jag är en rockstjärna.
/Nisse

quicker

Jag fortsätter att spela sönder I blame Coco, ännu en underbar låt och video!
/Nisse

Adam

Jag och Das Piktor ska gå och se Adam Lambert den 9 November. Happy face. Fin man.
/Nisse

Utkast: Sept. 12, 2010


Här är bilderna från igår när jag och Frida var på ikea. Vi hade underbart kul. Jag var trevlig mott busschaförer och kollegor till tågvärder. Upptäckte idag att jag fått ett blåmärke av att släpa runt på helmer, Fridas nya hyll grej som skulle vara röd men den var vit. Men jag fick mest bära runt på kvisten.
/Nisse

i today

/Nisse

792

Nu har Samson fotat mig. Sitter och är lite närvös över att jag blev ful på alla bilder, dock tror jag inte det är möjligt. Haha en borde ju ha blivit bra iallafall. Jag näckade för en byggman och hälsade på en söt kines kvinna samtidigt som jag försökte se kåt ut i ett fönster. Nää detta kan inte bli annat än bra! Och bilden är till er som inte hann se mig halvnäck på en parkering.
/Nisse

trucker man

Usch kan vi inte samla in alla kepsar och bränna dom på bål? Speciellt truckerkepsarna, så satans fult. Hur kan någon vilja ha något sådant på skallen? Det är ju inte direkt smickrande.
/Nisse

Skulle

Jag skulle lägga upp bilder från när jag och Frida var på ikea, men det funkar inte just nu. Så ni får vänta till det funkar.
/Nisse

i today

Idag flängde jag runt med Veris väska på Ikea. Gud vad jag vill ha en egen. Blev ingen fotografering, ska ta de imorgon.
/Nisse

Ikea

Åker till ikea med Frida nu. Samma kläder som igår, vem fan orkar.
/Nisse

Clinic

Gud vad jag letat efter denna låten enda sedan jag såg tretton första gången för några år sedan. Korkad man är som aldrig tänkt på att man kan söka på den på nätet. Ibland begränsar man verkligen sig själv. Iallafall är det Clinic - The Equalizer.
/Nisse

sunday

De blev ingen utgång igår. Men det var trevligt ändå! Fan jag är halvt död idag och snart kommer Sam och ska fota mig. Men han var ute igår så han har nog förståelse. Måste klä på mig, lite iallafall.
/Nisse

i today

/Nisse

What to wear

Varför känns de alltid som om man inte har några kläder?! Undra vad jag ska ha på mig ikväll. Man kan inte gå ut och dansa i biker boots, så dom går tyvär bort. Hm vi får se vad jag väljer, lägger upp en bild på de sen.
/Nisse

cool kids dance like girls

Jag och Sam har pratat om att beställa från asos nästa månad. Självklart vill jag ha allt detta, mina favoriter är den första och den sista. Dock kommer jag få begränsa mig och välja ut några av dessa. Eftersom jag även hittat lite schysst bling jag vill ha. Men vi får se om vi beställer men jag skulle verkligen behöva fylla på med lite nytt.
/Nisse

coco<3

Denna spelas för jämnan hemma hos mig. Videon är också väldigt fin.
/Nisse

The Runaways

Har just sett The Runaways, alltså filmen om bandet med samma namn. Om ni nu inte vet vilka det är så kan jag berätta att det är de bandet Joan Jett spelade i när hon började som artist. Och för er som inte vet vem hon är så är det hon som skrev "I love rock N roll" och vet du inte vilken låt det är så är det den Britney gjorde en cover på. Och vet du fortfarande inte kan jag inte hjälpa dig.
Iallafall var filmen riktigt bra. Kristen Stewart och Dakota Fanning i huvudrollerna, älskar Dakota. Typ det vackraste på denna jord.
/Nisse

i today

/Nisse

Komvux

Kul att jag måste läsa upp ett ämne på komvux, har ingen lust alls. Känns ganska så pissigt om jag ska vara ärlig. Hade gjort det innan om jag visste det.
/Nisse

fredag

¨
Äntligen fredag, denna helgen e packad med saker att göra. Ikväll tänkte jag kanske börja med ett skolarbete om jag kommer till ro. Imorgon ska jag gå ut med Frida och en tjej till. På söndag ska Sam fota mig, sen ska jag till Ikea med Frida om jag orkar. Och sen ska jag kanske kolla film med Piktor.
Men först skola.
/Nisse

i today

Bella made me an afroman. Jag älskar, ska springa och köpa en volym master när jag får råd.
/Nisse

Lonly robots

Nu ni ska jag ta linköping med storm.
/Nisse

marry me coco

I do not blame coco, i love coco. Iallafall blir det skola nu. Hörs ikväll.
/Nisse

I dont

Fy satan vilka jävla nollor. Känns som om alla i serien tävlar om att vem som är mest kändiskåt. De lär ju lida av grovålders nåja allihopa. Det värsta av allt är att om de inte blir mycket(och då mennar jag mycket) värre än detta kommer jag fortsätta att titta. Fan vad mänskligheten är hemsk som njuter av människor som inte förstår sitt eget bästa.
/Nisse

i blame coco

Älskar denna låten. Emma tipsade mig om den i sommras. Skit snygg video, i like.
/Nisse

i today

/Nisse

uh

Nu älskar han mig tydligen, ofta. Det var samma som skrev i chatten på Facebook. Men då tog jag bort honom så nu kan han bara mejla. Stalker.
/Nisse

symetri

Var tvungen att kolla vad jag haft på mig i veckan så jag inte tog exakt samma idag. Är skit trött, dock har vi design och de brukar vara kul. Imorgon har vi Carro, längtar.
/Nisse

candyman

Är de bara jag som älskar designen på denna påsen eller? Skulle vilja ha en tygkasse som ser ut så.
/Nisse

Movz


Jag är lite låg idag. Så ja ska gå och köpa lite godis fast jag egentligen inte har råd. Sen ska jag kolla på en film med Malin Åkerman, hennes utsende tilltalar inte mig. Men hon var grym i Watchmen, så duktig kan man ju vara endå.
/Nisse

i today

/Nisse

Love Kills

Robyns andra album Body talk pt. 2 finns nu på spotify. Jag gillar Love Kills och självklart låten med Snoop som jag skrivit om tidigare.
/Nisse

he and coco


Jag är lika glad som Taylor på denna bild. Förövrigt går jag i skolan till klockan sex idag, vi har kundpass. Så inläggen här kommer inte att va många idag.  Dom håller på att renovera spåret så man måste åka buss 20 minuter tidgare. Lika med sova 20 min mindre.
/Nisse

Homemade

Jag har tillverkat min egna halsduk av gamla t-shirtar som jag inte använder, för att dom var fula eller för små. Här ovan kan ni se hur jag gick tillväga. Och nej det var inte min egna ide'. Såg en liknande i min favorit blogg, en utländsk underbar blogg.
Iallafall använde jag fyra gamla t-shirtar. Två vita, en grå och en svart. Klippte av dom på mitten, som på bilden. Klippte bort armhål och huvud hål(använde ej men går nog). Klippte även bort tvättråd. Sen klippte jag jack som på bilden och drog upp remsor i olika storlekar. Sen knöt jag ihop alla. Och min blev ganska lång så jag vek den dubbelt och knöt ihop så också.
/Nisse

Tänker ta över världen i dessa

Här har ni dom. Hittade dessa på myrorna. Angående mig och second hand så brukar jag faktiskt inte handla så mycket second hand. Men när jag väl gör det kollar jag mest skor och möbler. Har inte riktigt lärt mig att fynda kläder på second hand, och nu när det har blivit "modernt" att handla second hand är det inte lika billigt längre ju. Däremot finns det ju butiker med second hand som är billiga fortfarande tex de flesta i Kalmar och på Öland, men även Kretsboden i Linköping som jag gillar att flänga runt i.
/Nisse

i today

What I'm wearing seem to shock you, then you should know what I'm thinking



/Nisse

factory boys

Provet gick underbart, träffa Frida som flyttat till Linköping var underbart och de underbara skorna fanns kvar. Just nu är nästan allt underbart. Det är dock inte underbart att jag måste städa eftersom provet gick bra.
/Nisse

boots and bitches

Ska åka in till skolan och skriva ett prov, sen får man sluta. Så då ska jag kanske åka in till linköping och fika med Frida om hon är frisk. Hur som helst ska jag gå och kolla om skorna finns kvar idag sen. Tänkte även tvinga mig själv att städa.
Dock känns de som om den sista punkten inte genomföras, kommer sluta med att jag bara sitter och tycker synd om mig själv för att de gick så dåligt på provet.
/Nisse

repause yourself

Har du någonsin funderat på hur det skulle vara om du var mer som alla andra, eller kanske inte som alla andra utan mer som någon annan. Hur olika sitiutioner hade utspelat sig på ett helt annat sätt då och du hade förmodligen inte varit där du är idag då. Är inte det en ganska läskig tanke. Tur att man inte kan byta världen hade varit fucked up, även om man ibland önskar att man kunde.
/Nisse

One Piece

(Första inlägg i ny kategori "i don't")
Förstår inte varför någon skulle vilja springa runt och se ut som en förvuxen bebis. Och ni som tror att det är gulligt, nej det är inte gulligt.
/Nisse

pics

Sitter och letar lite bilder att visa för Sam, men hittar inte riktigt några jag tycker känns som passande. Men har just börjat så. Tänkte visa lite bilder så han vet vad jag tänker eller så, fast han bad mig även gör det så.
/Nisse

people always leave

Nej jag tittar inte på One three hill, fast jag brukade iallafall första säsongen. Jag hatar söndagar. De suger verkligen att bo i en stad där man inte känner många då. Nu ska jag kolla film eller nått tror jag.
/Nisse

i today

Försöker plugga, men har glömt lite hur man gör.
/Nisse

Give me that indian shizzels

Fan vad jag behöver en fransväska. Dock inte exakt som denna på bilden. Helst den från MQ som en i min klass har. Men den har vart slut på alla ställen jag kollat. Denna på bilden ovanför är från Modekungen och kostar ca 600 kr.
/Nisse

wait for the dog

Vaknade av ett sms från min kusin om att hon behövde prata. Så jag skuttade upp och hoppade in i duschen. Ska försöka tvinga henne att gå ut och gå med mig. Sen ska jag försöka plugga.
/Nisse

I rymden

Har just vart och sett I rymden finns inga känslor. Jätte bra film om en kille som har aschberger, om de nu stavas så. Verkligen sevärd och väldigt snyggt och nyskapade. Jag blir alltid lite kär i Cecilia Forss, hon är så otroligt vacker och charmig.
/Nisse

i today

Fan vad jag längtar tills sam ska fota mig nästa helg. Ska bli grymt kul. Bilderna kommer att bli underbara!!! Nu ska jag gå och köpa lite godis sen ska jag gå på bio med Piktor. "I rymden finns inga känslor" om de nu finns platser
/Nisse

Revlon

Idag köpte jag Revlon en färginpackning. Eftersom mitt hår var så ljust innan så tappar det lätt glansen nu när det är lite mörkare och ser lätt matt ut. Revlon är jätte bra då till att få tillbaka glansen och även få färgen att se lite snyggare ut. Men de är viktigt att man får rätt färg annars kan de bli helt galet. Så fråga om hjälp.
/Nisse

I today

/Nisse

Jag och balooo

Har sprungit runt på stan hela dagen, har hittat världens snyggaste skor i en second hand affär. Som jag inte köpte fan vad dum man är ibland. Nu ångrar ja mig. Men får svänga ditt nästa gång de är öppet och kolla om dom är kvar. Sen var jag på salongen där jag förmodligen ska ha min praktik och pratade med dom. Men chefen var inte inne men jag bad att hon skulle ringa. Nu ska jag försöka plugga och lägga upp min header. Ikväll ska jag på bio.
/Nisse

Hår eller?

Angående mig och mitt jävla hår. Jag kände att jag förlorade min stil lite när jag färgade håret brunt, eftersom jag helt plötsligt såg mer "ordentlig ut" och jag vill uppfattas mer som lite "traschig". Så jag bestämde mig för att klippa det riktigt kort på ena sidan för att får bort de lite. ska be någon fixa till de någon dag kanske Bella på måndag. Dock har jag sparat så jag kan lägga över om jag vill se "vårdad" ut.
För övrigt är Taylor Momsen min favorit i kändisvärlden om man ska kolla på kläder och stil. Så vill jag uppfattas. Dock vet jag att jag är långt därifrån. Men i dont give a fuck. Nu kommer Piktor snart.


/Nisse

i today

Har vart lite off idag. Men sen blev det bättre. Jag har spenderat kvällen med Samson, gillar att alla jag typ nämner har lustiga smeknamn som jag gett dom. Iallafall skulle vi fika men de slutade med att vi satt hemma hos mig och drack vin i stället. Han ska fota mig nästa helg förmodligen. Ska bli så jävla kul längtar!! Vi har stora planer, hehe.
/Nisse

NU

men innan skolan, cocopops!!
/Nisse

sleepers

Jag sitter och sover. Om man nu kan det vill säga, och skriva samtidigt. Måste hälla i mig massa kaffe. Sen blir det skola och efter skolan ska jag en sväng till stan och köpa en inpackning och kanske en väska med fransar på.
/Nisse

scheeaps

Hemma från skolan nu, ska snart klippa Piktor. Klippte en skit snygg frisyr på en tjej som har börjat i den nya klassen, och färgade.
Förövrigt är detta värmeskydd grymt bra och billigt för oss snålisar. Köpte det igår.
/Nisse

boots and boys

Går inte att ladda upp bilder. Är iallafall sjukt trött idag eftersom jag satt uppe halva natten och kollade efter Boots, hittade inga. Eller ju hittade massa men dom var för dyra. Nu ska jag äta cocopops och göra mig redo för skolan. Idag blir de inte så mycket bloggande eftersom jag slutar klockan sex och sen ska jag klippa Piktor och leka med honom.
/Nisse

störd

Me
vem är du?
10:32pmJohan
jag heter johan
10:32pmMe
känner ja dig?
10:33pmJohan
nej , men jag se dina snygg bild o jag vil ha sex med dig om du vill . kram
Me:
vem är du?
Johan:
jag heter johan
Me:
känner ja dig?
Johan:
nej , men jag se dina snygg bild o jag vil ha sex med dig om du vill . kram
Johan:
vi kan pröva bara , jag vill sygg din kuk o slick din rumpa
o hella kropp
Me:
rullar hellre mig själv i senap och springer naken genom hela stan
Johan:
mm
Me:
ta det som ett nej
Johan:
snälla
Me:
varför i helvete skulle jag vilja det?
Johan:
god natt sweet , puss o kyss
Me:
nepp

Någon idiot på facebook som lagt till mig, alltså varför är vissa bögar så billiga. Och varför i helvete tror han att jag vill ha sex med honom?!

/Nisse

i got cow

Hihi kolla vikken rolig sak jag köpte på netto, ett stort sticker som man sätter på datorn. Fanns massa mönster så jag slog till på ett för att liva upp min lilla data. Kostade bara 12 kr, är det bara jag som tycker de e kul att flänga runt bland nettos prylar?!
/Nisse

DesignOnsdag


Bilder ifrån skolan idag, och lite av det vi gjorde. Dock är inget av de på bilderna det helt färdiga som vi sedan vissade upp, jag och Bella jobbade ihop. Och våra frisyrer blev super bra. Sen tvättade även Veris mitt hår med tonings schampo typ, eftersom det hade blivit så matt och glanslöst. Så nu är det glansigt igen, även om det blev ganska mörkt igen. Men det ljusnar snart igen som ni ser är det ganska ljust egentligen om ni kollar första bilden.
Sen brukar jag jojja ibland när vi väntar på bussen, jag ska bli bäst i världen tänkte jag.
/Nisse

dreeell

Har jag inte dessa i vinter eller liknande modell finns det en risk för att jag inte överlever. De är ett måste.
/Nisse

I today

Idag klädde jag och Bella upp oss extra mycket till skolan. Vi var helt underbart fina. Ska lägga upp bild på Bella sen och andra bilder från skolan. Jag hade min underbara kavaj, dock är det lite tråkigt med vår klass eftersom dom suger på att ge komplimanger till folk, dock är inte alla så i klassen.. Men det hindrar inte mig från att ge folk komplimanger, för det kan göra någons dag.
/Nissse

Design

Jag hade bestämt igår vad jag skulle ha på mig idag, gör det nästan varje morgon för att jag ska slippa springa runt. Men nu har jag inte alls någon lust att ha det på mig.  Jaja Får väl ha det iallafalll. Idag ska jag ta med kameran till skolan så får ni se våra frisyrer vi gjorde i design förra veckan!
/Nisse

if it makes you happy

Nu är det kväll, Piktor åkte just hem. Vi var och åt på Durkslaget, jag åt en kyckling som var från thailand. Den var god och jag ville äta såsen med sked, men lät bli för att se hyffsad ut. Sen bjöd Piktor mig på en cosmopolitan, första gången jag druckit det, det var sött. Nu ska jag sova för imorgon är det skola igen. Design.
/Nisse

RSS 2.0