den frivilliga

Jag och Lisa Spenderade kvällen genom att kolla på  De ofrivilliga. Sjukt bra film för att vara svensk. Känns inte som om den skulle vara svensk, dock känner man igen alla svenskar som är med. Handlar om typiska svenska och olika händelser, tex släkt kalas, fjortis fyllan och olikheter.
Underbart
/Nisse

new eller old?

.
Jag var ju tvungen att skaffa en ny telefon eftersom min gamla har försvunnit, den har ju antagligen blivit snodd eller slängd eller nått.
Så jag har fixat en ny idag fast den kommer om några dagar, den ovanför. Fick den gratis till mitt abonnemang om jag band mig till de lite längre. Och jag behöver ju en telefon så why not.
/Nisse

b-hols

Jag och Lisa ska in till borgholm och handla behövligheter till emmaboda. Med andra ord mot systemet.
/Nisse

i like

A women in  full. V magazine
/Nisse

.

Radera allt, plz

/Nisse

home

Dålig dag. Bara tre veckor kvar tills jag åker hem. Jag är fattig.
/Nisse

Days

Två dagar kvar tills jag är ledig en dag. Om man räknar med idag vill säga. Ska snart till jobbet. Eller om en halvtimma. Kom på nu att jag inte behöver åka förrän om en halv timma, hade fått för mig att jag var tvungen att åka om en kvart först. Jag är nog inte riktigt vaken.

De e bra för då hinner jag kolla vädret i helgen innan. Tänker inte åka till emmaboda om de ska regna jätte mycket.


/Nisse

pretty pretty kitten




Jag är insnöad.


/Nisse

Bli någon du

Tre dagar kvar tills en dag ledigt. Sen i helgen blir det nog Emmaboda festivalen med Lisa. Dock bara en dag. Vill se Uffie!

Har pratat med en gamal kompis som bor i halmstad nu. Och hon hade träffat på en kille jag umgicks med en kort period när jag gick i högstadiet som tydligen suttit och skrytit om att han slagit ner mig. Haha undra om det är det enda han uppnått i sitt liv? Förövrigt slog han inte ner mig utan han tog stryptag på mig typ. Och han var även tre år äldre än mig och gick på iv eller hade gått ut skolan, och jag var nog den enda han kunde slå ner med tanke på hur späd jag var så det kanske inte är nått att skriva på sitt cv. Försök att uppnå nått bättre istället.




/Nisse

I today

Still Mr Nothing




Har jobbat hela dagen, är mentalt utmattad på allt om man kan va de. Var med min underbara granne en sväng. Imorn har jag sovmorgon.
Ja ska skärpa mig någon dag
/Nisse

Mr Nothing




Är inte så underhållande just nu, i ärlighetens namn är jag inte det i vanliga fall heller.
Jag ska jobba hela dagen först halv åtta till ett sen halv fem till halv nio.

/Nisse

the pretty reckless

sant'
/Nisse

nope

Allt e bara så himla fel just nu. Fick inte tillbaka min telefon heller för dom hade inte lämnat in den. Fan vad livet suger just nu, det är så mycket att tänka på och som måste fixas. Och jag har ingen ork.
/Nisse

stranded

Jag var på Strand igår natt. Skulle vilja säga att jag hade kul. Men det var faktiskt inte så kul. Tappade min telefon. Drack öl med en gammal jobbar kompis och åkte buss hem.
Min telefon är dock återfunnen och jag ska hämta den sen innan jobbet. Hur ska jag orka.
/Nisse

starz



Where all going down

Jobba nu, efter jobbet klippa en dam. Sen hem och vila sen klippa Granne.

/Nisse


yesterdays vegan

Bilder ifrån igår när jag, mamma och Lisa grillade. Bra kväll.
/Nisse

Emma*

Jag vill, jag vill, jag vill. Jag ska nog också iallafall på lördagen till söndagen. Alltså köpa en endagsbiljett. Egentligen jobbar jag men ska försöka byta dagarna så jag jobbar helgen efter istället. Så håll tummarna, fast jag måste vänta med att byta till på lördag för hon e på semester.
/Nisse

Elvis

Elvis är sjukt jobbig för det mesta. Men när han är trött är han hur mysig och gullig som helst. Speciellt när han använder min data som kudde.
/Nisse

he's a doll

Nu är jag hem kommen från stranden. Det var inte skönt. Har pussats lite med Elvis. Och ska kanske fixa nått som jag kan grilla ikväll när Lisa Kommer. Om det inte regnar vill säga.
Ska övertala henne att se Factory Girl eftersom alla borde se den.
/Nisse

me and vegans

Jag kom just hem från jobbet. Och hann knappt komma innan för dörren innan min kompis Lisa ringde och meddelande att hon hade gjort öland lite mer veganiskt. Med andra ord hon och hennes syster var hemma, båda två är veganer.

Så nu blir det nog stranden, iallafall med Lisa. Vet inte om Sanna skulle med men det märker vi.



/Nisse

ett namn

Jag ska göra samma sak som jag göra varje gång jag är uppe vid denna tiden. Fast idag slutar jag klockan ett. Jag jobbar ganska korta pass fram till helgen har jag för mig. Sen nästa vecka gå jag ju in på min heltid. Fan vad fort det kommer gå. Sen är sommaren över.

Jag längtar tills det är över. Men vet inte riktigt om jag längtar hem, mer bort en stund kanske.


/Nisse

i snow

Jag snöar in mig på människor som fascinerar mig.
/Nisse

ärligt

Helt ärligt så är det faktiskt ganska tomt när typ alla man umgås med har sällskap.
/Nisse

Superstar


Jag och Malin såg den här igår. Den handlade om Edie Sedgwick. Som var en av Andy Warhols it-girls eller musa och superstar. Den handlar om hennes liv både lite innan och efter the factory. En film som alla verkligen borde se. Jag kommer se den många gånger, kanske redan ikväll igen.
Förövrigt blir jag väldigt lätt fascinerad av människor som henne. Som kan vara någon utan att vara nått. Sånna som lämnar ett intryck utan att ens anstränga sig. Vill inte alla vara en sån.
The real Edie
The Sienna Miller   Edie
/Nisse

im a freestyler

Idag köpte jag en Freestyle. Det är helt underbart ju, den har till och med radio. Jag köpte den på ett loppis för bara 20 kr. Älskar den redan och kommer bli använd kanske lite för mycket. Hoppas inte min Ipod kommer bli avundsjuk. Jag ska lyssna på massa underbara band jag hittade i min mammas gamla samling.
Freestyles borde blir modernt igen. Det är ju så himla snyggt.
/Nisse

cows

Jag är sambo med Malin tills imorgon. Så ni kan kolla på den här kossan och bebisen som bor granne med mig.
Imorgon ska jag och Malin på äventyr i böda.
/Nisse

Köpingsvik

Jag ska åka till stranden nu. Men först ska jag möta upp Malin, vid busshålls platsen. Den här dagen kommer bli underbar hoppas jag. Det här är dom sista dagarna jag är ledig mer än en dag i sträck. Alltså sen är jag bara ledig en dag i veckan typ. Äsch jag förrvirrar alltid allt.


/Nisse

Aqua





Aqua kommer alltid vara oslagbara.

/Nisse

Tillbaka aldrig bakåt



MItt intenet, eller mina föräldrars intenet låg nere hela dagen igår. Nästan iallafall. Och uttråkad som jag var, eftersom det inte blev någon strand för det var så fult väder på morgonen. Jag lekte iallafall med min kamera. Lägger upp mer bilder sen när jag sitter på min egna dator.

Idag ska jag iallafall åka till stranden med Malin, Köpingsvik faktiskt.

/Nisse

Electric Lady Lab



New love. Snyggaste videon på länge!


/Nisse

Lidt i fem

Förstår inte varför jag ska envisas med att gå upp så himla tidigt fast att jag är ledig. Den här dagen kommer nog bli seg. Jag och Ida hade diskuterat stranden men de känns ganska onödigt att åka ditt när det är skugga.

Imorgon kommer iallafall Malin till ön. Hon ska färga min utväxt har jag bestämt. Så får jag vara albino någon dag.


/Nisse

Axa

Always, forever and never again
jag saknar dig redan

/Nisse

electric

Den här dagen blev inte riktigt som jag tänkte mig. Det har inte funnits någon ström på hela dagen. Så jag har gjort absolut inget alls. Spelat något spel och försökt mig på hjärter eller vad det heter. Det har regnat lagom mycket så imorgon blir det nog finht med lite tur.

Jag har suktat efter grillad korv i flera dagar så idag förtjännar jag det!


/Nisse

Rasmus



obsession


/Nisse

El


pic by steven meisel


Jag vaknade klockan nio och låg en stund och funderade på om jag skulle gå upp eller inte. Och beslöt mig för att gå upp. När jag precis fått i mig en kopp kaffe går elen. Och det var strömlöst till typ halv ett. Så då hade jag absolut inget alls att göra. Och det regnade och åskade ut som aldrig förr. Så jag spelade ett spel med mina kusiner, jag vann.

Förövrigt hände det en jätte hemskt tråkig och ledsam sak idag.


/Nisse

walking on a dream

Har vart rätt tomt. Men jag har jobbat fem dagar i sträck och idag jobbade jag sista. Sen har jag lång helg. Det har jag förtjännat. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på dock. Imorn kanske jag ska träffa en man, är dock osäkert än så länge.

Jag klippte av mitt nackhår idag. Jag hade längre på ena sida, och jag blev less på att de alltid lockade till sig så jag klippte allt i samma längd idag. hahah men med tanke på att jag gjorde de själv är de nog inte jätte jämnt. Men vem bryr sig på ön.


/Nisse

hips


Under 100
kr








Over 100
kr









Asos.com har sommar rea. Jag hittade några av favoriterna, varför har dom alltid rea när jag inte har råd. SKulle sälja min höft för detta. Speciellt den blanka baseball jackan. Snygg som få!


/Nisse

Rolemodel


I do not own this pic


When i grow up if i do, im gone live like Audrey.   http://audrey.buzznet.com/user/journal/



/Nisse

Yeeyee

Vaknade av att jag frös, det är inte riktigt normalt. Idag ska jag klippa olles barn. Jag är bra på att klippa barn. Sen ska jag sola och jobba klockan ett till 9. Ska jobba samma tid imorgon, egentligen skulle jag jobbat morgon imorn men Erika ringde nyss och ville byta. Och alla vet att jag inte direkt är morgon pigg.

/Nisse

why does it still hurt

Varje dag.
/Nisse

bath




Jag och min granne ska snart dra ner och ta ett kvälls dopp. Nu faktiskt för hon ringde just. Och ikväll ska vi fakiskt bada på riktigt. För sist fegade jag ur. Bättre granne får man leta efter.

/Nisse

jordmen

Jag har hängt i solen typ hela förmiddagen, självklart fick datan följa med så ja kunde lyssna på spotify. Sen kom mamma med jordgubbar. Men nu ska jag åka till jobbet och svettas.
/Nisse

hot

Idag är det ännu varmare tror jag. Ska ut och lägga mig och sola och lyssna på Rasmus Seebach om jag orkar. Sen ska jag jobba klockan två. Är sjukt trött, skriver kanske mer sen.
/Nisse

U

Aldrig ensam
/Nisse

black loss

t
Saknar
/Nisse

I vimmel

Inte kul när man hittar sig själv på vimmel bilder. Vimmelfotografer borde förbjudas. Hoppas han inte lägger ut bilden från lördagen.
/Nisse

Rasmus and i







Helt plötsligt är danska sjukt sexigt, och jag är kär(och sjukt efter)


/Nisse

ops i

Idag försov jag mig till jobbet, bra jobbat nils. Dock bara en halvtimma, eller egentligen var det bara en kvart eftersom jag bara sov en kvart över. Men iallafall hann jag inte med något alls fick slänga på mig kläderna direkt och åka. Jag som inte gör sånt.

Det gick iallafall bra och vi hann med det vi skulle på jobbet iallafall. Imorn börjar jag klockan två så då kan jag omöjligt försova mig.

Sen i eftermiddag kommer Kristina och kanske hennes pojkvän hem till mig för att jag ska klippa dom. Nu ska jag skaffa energi. Eftersom försovningen förstörde min dag.

/Nisse

på öland kan ingen höra dig skrika

Jag och Martina fjantade runt och gick våran vanliga runda. Som vi går nästan varje dag. På sista bilden är de två grenar, jag trodde det var två ankhuvuden som stack upp. De väckte obehag.
Nu på kvällen cyklade vi ner för att bada men kom fram till att det var för kallt. Så vi snackade skit om Martinas fem katter som hon har fått för sig att hon har adopterat. Det är alltså några som ska flytta utomlands och Martina har valt att ta över deras katter. Hahah hade jag aldrig gjort.
/Nisse

so this is it

Hade det ganska bra i norrköping trots allt, om man bortser från vissa saker. Och jag dansade mycket och såg bra artister. Oskar linnros lite Timoo och hörde moneybrother. Dessa bilder är från lördagen innan vi gick ut.

/Nisse

back

Då var det dax att åka till jobbet igen. Hade fått för mig att jag skulle börja vid ett idag. Men när jag kom hem och kollade mitt schema så var det tydligen vid klockan sju till fyra. Jag som hade behövt sova lite. Men de får bli en annan dag.


/Nisse

so this is vacation


Det var lite av bilderna från Lördags kvällen med Bella och hennes vänner på Oskar Linnros. Frida och Vikkan var också där en sväng. Lägger in bilderna från fredagen sen. Är inte så många dock.
/Nisse

*

det är nog något fel på mig

s*cks

Har sjukt tråkigt. Känns som om jag suttit på denna bussen typ hela dagen, men det har jag ju också. Har verkligen sjukt mycket saker jag måste fixa. Haha nu ramlade någon på busstoan. Nu är jag iallafall i mönsterås, jävla håla.
Jag halv kollar på Shutter island, det var den enda filmen jag hade på datorn. Den är inte så bra om man redan sett den. Ingen film man ser två gånger direkt.
/Nisse

she

För att hon förstår mig när ingen annan kan och skäller på mig när ingen annan vågar. Vi vinglar stadigt ihop. Du är fin
/Nisse

bussbreak

Nu sitter jag på bussen, sjukt tråkigt. Men det ska ändå bli lite skönt att komma hem. Jag behöver jobba och träffa min granne. Ska ringa henne direkt när jag kommer hem, så nu vet du vad som väntar om du läser detta. fan jag behöver ett bad!
/Nisse

people are hard

Jag skulle gå upp nu tänkte jag, men jag gick upp klockan sju istället. Har redan packat klart allt nästan. Ska bara städat lite om jag orkar. Ska bli skönt att komma hem till Öland där händer det absolut inget.
/Nisse

i today

Lika bra att gå ut ikväll också.

/Nisse

Lady V

Hur kunde jag missa att dom hade lagt till Veronica Maggio som nya akt på Munken in the park. Och när jag väl upptäckte det hade hon redan spelat. Surt hade verkligen velat se henne.
/Nisse

succe

Jag är så himla nyttig. Jag äter någon halv god kyckling sallad. Fast jag dricker ju fanta men det räknas ju faktiskt inte. Jag måster åter kolsyra min kropp ju.
Förövrigt eftersom alla verkar vara så himla negativa tänker jag säga det enda rätta. Kissies låt är grymt bra.
/Nisse

trash

Vaknade klockan elva och funderade på om man kan äta pizza till frukost?! Varför har man alltid ångest efter man vart ute, inte för att man ångrar nått man gjort eller så utan mest bara för att. Har iallafall bestämt mig för att inte dricka ikväll efter som jag åker imorgon klockan halv elva.
Jag är trailer trash
/Nisse

fishnet

Nu ska jag snart gå till Bella. Där är t-shirten från cheap monday också som jag köpte idag, älskar den. Svårt att ta en bra bild när jag glömt min sladd. Ha en bra kväll.
/Nisse

i got

Jag och Sam har vart på stan nu, tycker om att va med samson. Jag köpte iallafall skor, fast det var tidigare idag. Sen har jag köpt två par jeans, ett par från cheap monday och ett par på bik bok som jag har väntat att dom ska rea ut. Och sen ett Maria Nila Silverschampoo, som enligt mig är bäst. Sen köpte jag även en cheap monday t-shirt som ja ska ha ikväll. Men de får ni se innan jag går.
Nu ska jag blaska av mig och äta, dricka lite vin. Göra mig iordning och sedan gå till Bella. Och förresten var alla saker jag köpte på rea så jag har inte spenderat några stora summor.

/Nisse

cherry

Jag ska gå inte till stan och fika med Samson nu. Sen ska jag springa hem igen och byta om till ikväll. Sen ska jag gå hem till bella tror jag. Fan de blir mycket fram och tillbaka. Måste köpa någon macka för jag har inte hunnit äta frukost ännu.
/Nisse

boo*

Fikar med kusinerna från Nyköping.
/Nisse

Loho

I do not own this pics but i want to.
/Nisse

not silver

Så blev det. På bilden syns inte så stor skillnad men de gör de i verkligheten. Nu måste jag springa och möta Elin, vi ska ta ett glas vin hemma hos mig sen ut och dricka en öl. Mys.
/Nisse

gray

Köpte en silvergrå toning idag, men efter första toningen hände inget. Blev lite vitare kanske, så jag tog resten också. Får se om de blir silver nu då.
/Nisse

Lady G

Im in love with lady G. Hittade detta linne billigt på HM. Så självklart fick de följa med hem. Det är lätt att leva med kamera utan sladd.
/Nisse

I today

Nu ska jag gå och möta Bella, men först ska jag hoppa in på myrorna.
/Nisse

Success

Bild från häromdagen


Jag sov så himla bra i natt i min egna lägenhet, jag längtar tills jag flyttar hem igen. Dock ser jag inte fram emot att laga mat själv varje dag igen. Det är så jävla tråkigt. Idag ska jag försöka fixa min telefon. Ska även gå en sväng med Bella på stan och sen ska jag åka till linköping och gå en sväng med Tove på stan där.
Har lyssnat på Kissies låt, måste säga att jag e posetivt överraskad. Den är faktiskt riktigt bra.
/Nisse

Lilo


Jag är förälskad i Lindsay, hela natten. Och i låten
/Nisse

booo-ts

I do not own this pic


Gud vad jag vill ha dom skorna, dom är så sjukt snygga. Så nu ska jag sitta uppe hela natten och leta efter liknande. Ska leta på stan imorn också.
/Nisse

celebs*

Jag firar att jag är hemma nu, har verkligen saknat min lilla lägenhet. Den må va liten men den har allt jag behöver. Åh min älskade soffa man ser i bakgrunden!
Nu ska jag ta de lungt dricka vin och fantisera i min soffa.
/Nisse

hellbop

Bussresan gick väldigt fort, har lite bilder från den. Men smart som jag är glömde jag sladden hemma så de får bli en bild bomb då.

När jag kom hem såg jag att jag inte hade fått någon avi från halebop, så jag kan inte hämta ut mitt abonnemang som jag beställt. Och paketet har redan legat där i en vecka. Och dom har flyttat över mitt gamla nummer från tre till halebop, så nu kan man inte nå mig överhuvudtaget. Känns inte kul, så jag kontaktade deras kundtjänst, som övrigt måste vara en av Sveriges sämsta. För dom fattade inte alls problemet, och sa bara hela tiden att dom skulle skicka en ny avi. Och jag försökte förklara för dom att jag måste ha den innan fredag men dom verkade inte fatta det. Så jag sa till slut blev jag trött på dom och sa att om den inte kommer innan fredag tänker jag inte hämta ut abonnemanget eftersom jag inte kommer va här mer på resten av sommaren. Men de fattade dom nog inte heller.
/Nisse

me and boo

Nu åker vi buss, jag och min kusin louisé. Snart framme i kalmar. Ska väl kolla film eller nått sen på hennes jätte stora data.Dom har flyttat över mitt nummer till halbop nu så min telefon funkar inte. Men ska fixa de när jag kommer hem.
/Nisse

lets go



Min katt är verkligen skit jobbigt, men vi har ett sånt där hat kärleksförhållande. Hon ska alltid ligga i min säng och kurra skit högt och slicka mig i ansiktet när jag sover. Och ibland tuggar hon lite på mig ifall att jag inte gosar med henne.

Idag ska jag åka till norrköping med min kusin, eller vi ska åka buss ihop iallafall. Är nog framme vid fem tiden. Något sennare kanske, ska hämta ut mitt abonnemang då. Jag undrar om ja verkligen kan handskas med ett abonnemang. Sen kanske jag ska vara med en kompis, får se.

/Nisse

i wanna go

Jag längtar tills jag börjar jobba långa dagar, för då går dagarna fort. Gick bra på jobbet iallafall.

Håller på att packa, det är sjukt tråkigt. Och jag glömmer alltid en massa saker. Men jag ska inte ha med mig så mycket, var tanken iallafall. Vet hur det kommer att sluta. Men jag behöver egentligen inte ta med mig så mycket eftersom jag har massa i norrköping. Får väl återgå.

/Nisse

count down

Idag är sista dagen på jobbet innan min "semester". Egentligen var det igår, men eftersom Kristina så gärna ville gå och så någon Country man erbjöd jag mig att byta ett pass med henne, så nu ska jag jobba 07.30-16.00. Kommer vara ganska trött när jag kommer hem. Men då kunde ja kanske byta ett pass med henne längre fram så jag blev ledig en vecka till. Men får se hur de blir med den saken.

Imorgon åker jag nog och ser vad som händer i norrköping, de måste ju ändå hända mer där än vad det gör här. Eller?

Varför ska de regna för?

/Nisse

i today



long day

/Nisse

grey room

Idag är det sista dagen innan semester, kanske. Erbjöd mig att jobba för Kristina imorgon så hon kunde gå och se en country man som hon ville se, men inget är bestämt ännu. Hon skulle ringa mig om de blev så.

Har sovit jätte dåligt i natt, känns inte som om jag har sovit alls faktiskt. Vid 20 över fyra smsade Frida mig att hon inte kunde sova så hon kollade på soluppgången istället, fast det är ingen sol idag?! Inte här iallafall. Vid den tiden var jag fortfarande lite halv vaken.

/Nisse

you see




Hela jag är ett stort skämt, haha de e sant.

/Nisse

shaslam



Idag var jag helt knäpp på jobbet, sa massa konstiga saker men jag var hög på livet helt enkelt. De får man vara, och de behövs ibland. Stackars Kristina men hon börjar nog bli vann vid det här laget.

Jag har sådan lust att gå ut och dansa, men jag får väl spara mig till kommande helg!

/Nisse

gotta go




Jag ska ta med mitt bångstyriga hår till jobbet nu. Erkänn jag ser mycket manligare ut så, fast min utväxt får mig att se tunnhårig ut.


/Nisse


half mast

Ska snart åka till jobbet, blir min tredje kväll på raken. Gör inte så mycket men det ska bli skönt att gå in på lite längre pass som jag gör efter min ledighet. Det är bara två dagar kvar på jobbet nu tills "min semester". Tror hela norrköping har saknat mig.

Längtar till att se Oskar på fredagen, jag har stora förväntningar.

Jag och Martina har vart ute och gått i dag, typ nästan två timmar. Jag gick toppless om nu killar kan det, jag gjorde det iallafall. Och de gick hur bra som helst. Vi pratade om vecka 30 då vi ska på The Happy Hippo Family som Frida tipsade mig om.


/Nisse

i today





Thats why we don't do backslick in public.

/Nisse

Empire of the sun





/Nisse

O











Så det var dom. Nu ska jag vila lite för jag är grymt trött. Imorgon ska jag jobba kväll igen. Då jobbar Kristina, de gör jobbet lite roligare. Idag har jag flängt runt som en galning.

Förövrigt e de bara två jobbar dagar tills jag tar semester.

/Nisse

summer





Jag har vart med Oliwer och min kusin och mamma på stranden. Ska lägga upp mer bilder från det sen när jag kommer hem från jobbet. Måste åka nu.

/Nisse

i

Nu ska jag till stranden med Oliwer mamma och lousie. Jag är sen


do i



Ja är sjukt sugen på att färga mitt hår i hans färg. Men måste fundera länge och hårt på detta.


/Nisse

fall hard

i did.



/Nisse

say



Reklam företag som skickar ut reklam till olika mejl adresser kan ju inte ha någon koll alls.

Idag ska jag iallafall hjälpa mamma att måla om i stugan, om hon kommer hem från stan idag vill säga. Hon skulle köpa nässpray till mig också. Jag har blivit lite förskyld. Sen ikväll ska jag jobba, hård dag.

Imorgon ska vi kanske åka till böda.

/Nisse

Annie



Hon gör mig glad


/Nisse

Frithag





Jag bad Frida kolla till min lägenhet och ta in min post medans jag är på öland under sommaren. Som ni ser passar hon på att leka min mina grejor. Haha. Underbart. Resten av bilderna myninjastyle.blogg.se

/Nisse

i today




Man kan inte sola med kläderna på.

/Nisse

Bike nights




























Konstiga inställningar både här och där, men så kan det gå. Hade en jätte bra kväll med min granne, hon e underbar. Sista bilden e på hur ljust det var när vi cycklade hem.

/Nisse

101

Jag har vaknat upp nu, känner mig halvt levande. Jag och Martina hade ett underbart äventyr igår. Bilder från det kommer sedan, vet dock inte om jag vågar kolla på dom, mitt minne e vagt.
Vi cycklade iallafall ner till borgholm och hängde på lilla pubben, för er som inte vet tar de typ 1 och en halv timma att cyckla dit. En timma i nyktert tillstånd. De tog jätte lång tid för oss eftersom vi hade drickpauser hela tiden.
Vi åt först pommes och sen hamnade vi på lilla pubben och sedan på någon skum efterfest, med en man som hade sår i ansiktet och jag fick alla att kalla Martina för, Dryga Martina. De var en kul kväll, sen cyklade vi hem.

/Nisse

RSS 2.0